2777
2789
عنوان

بیاین میخام راجب مادر شوهرم چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 37 پست
حالا شاید داد بذار چند روز دیگه بگذره

نه دیگه فکر نکنم چون صداشم در نمیاد بگه پوله رسیده ما از یکی شنیدیم و طلاهارم دیدیم مطمئن شدیم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونطور ک خودتم داری میگی پول خودشه و شما هم زورش نکردین پس اختیارشو داره و شما اصلا نباید همچین توقعی داشته باشین حالا ی چیزی گفته تعهد ک نداده بیچاره بیخیال بابا 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

داداش منم تازگی خیلی باهام درد و دل میکنه و کلی هم طلبکارانه حرف میزنه نسبت ب مامان بابام 

جسارت نباشه ب شما 

ولی خب من هیچ وقت انتظاری ندارم حتی اگه بگن و انجام ندن ولی خب داداشم نه، بهم میریزه

گفت میدم حالا پشیمون شد مگه کاری کردید براش  که طلبکارید ازش والا شوهرت خیلی توقعش بالاست

نه گلم توقعمون بالا نیست شاید باورت نشه هی همسرم مثلا می‌خاست ماشینو تعمیر کنه می‌گفت بزار دیه م برسه بهت پول میدم خیلی به همسرم وعده داد

بابا بیخیال شما  اول نباید توقع میداشتید من بودم از اول حرفشو پوچ میگرفتم که بعد انقد ناراحت تشم ...نداده خب نداده ناراحت شدن نداره...این میشه تجربه ...بعدا اگه دوباره خواست چیزی بده سعی کنید اون لحظه فقط بخندید

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
یکم ماشینمون خرج داشت همسرم چند ماه خودش و دل خوش کرده خرج ماشین کنه

خب عزیزم بره صاف و صادقانه به مادرش بگه شما چرا خودتو ناراحت میکنی بگو بره بگه حتما و ببینین که به اون یکی نوه داده یا نه 

بعد عزیزم چقد پول به ایشون رسید

حالا یه حرفی زده شاید پشیمون شده اگه اینکارو میکرد لطف بود طلبکار که نیستید ازش نهایتا به شوخی به ...

آره منم به شوهرم گفتم که اگه میداد لطف بود حالام نداده مال خودشه ولی هی میگه منکه نگفتم پول لازمم چرا الکی هی گفته میدم شش تومن 

خب عزیزم بره صاف و صادقانه به مادرش بگه شما چرا خودتو ناراحت میکنی بگو بره بگه حتما و ببینین که به ا ...

به هیچکس نداده و طلا خریده چون خواهر شوهرمم ناراحت بود می‌گفت چرا مادرم الکی جلو شوهرم هی گفته شش تومن میدم نوه م

بابا بیخیال شما  اول نباید توقع میداشتید من بودم از اول حرفشو پوچ میگرفتم که بعد انقد ناراحت تش ...

من یه درصدم برا این پول حساب باز نکردم خدایی خیلی خوبه در حقمون حالا درست نیست بخاطر شش میلیون بدیشو بگم ولی همسرم ازین ناراحته که اگه اون قول نمی‌داد تا حالا ماشینو درست کرده بودم