2777
2789

تو این ۱۰ ماه که کنارم نیست شبی نیست که به یادش نباشم و گریه نکنم 😭😭😭

یاد درد کشیدن هاش

ذره ذره آب شدنش 😭😭😭

لعنت به سرطان

لعنت به کرونا 😭😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

وای اخی خدا رحمتش کنه

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدازسرکنجکاوی تاپیک هاتو اومدم سرک بکشم قلبم مچاله شدتاپیکتودیدم😔

منم سه ساله باباموازدست دادم

58ساله ش بود

یه وقت فک نکنی بابات نیس

حضورفیزیکی ندارن ولی باورکن هستن

کنارته میبینتت

من چندوقت بشدت درگیربودم همش گریه میکردم درگیربودم باخودم

یه شب انگارخدابهم اجازه دادباهاش صحبت کنم...

بود کنارم بودومن گفتم وپرسیدم واون گفت...

آرامش داشت

ازآینده خبرداشت

تک تک خواهروبرادرم وآینده و...روپرسیدم باآرامش گفت

گفت بهمون سرمیزنه

نشونی داد

بابای شمام همینه♥♥تنهاچیزیکه اذیتش میکرداشک مابود گفت شمامنونمی بینیدمن هستم اشک میریزیدمن نمیدونم چکارکنم میشینم وغصه میخورم...بابات بیشترازهمه وقت هواتوداره حرفاتوگوش میده کافیه خواسته توبگی اجابت میکنه بارهامن لمسش کردم...باباهاامکان نداره نباشن🌹🌹

باباهست

یه روزیم میرسه مابغلشون میکنیم بایدزمان ماهم بگذره بایدخوب بگذره تاببینیمشون🥰🥰

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ببخشیدازسرکنجکاوی تاپیک هاتو اومدم سرک بکشم قلبم مچاله شدتاپیکتودیدم😔 منم سه ساله باباموازدست دادم ...

عزیزمی مرسی که وقت گذاشتی 🥺💔

نه عزیزم بابام زنده س هنوز😅 منظورم بابابزرگم بود ولی چون شغل پدرم جوری بود که همیشه ماموریت بود و خونه نبود بابابزرگم جای پدر رو برام پر میکرد و محبت پدر رو از اون گرفتم

ما همسایه بودیم و باهم زندگی میکردیم

با رفتنش جای خالیش همیشه مونده 😭

ولی جدی میگی؟؟؟ من بعضی شبها از دلتنگی میشینم زار میزنم میلرزم انقدر گریه میکنم که کبود میشم 

ولی یه بار که از شدت گریه به بیهوشی افتادم (خواب الودگی و سوزش چشم) واقعا کنارم حسش کردم ولی باور نکردم خودشه 🥺🥺

جدی چجوری باهاش حرف زدی؟؟؟😭

اون انگار باهام قهر کرده خیلی وقته که تو خوابم نیومده

یه مدت میرفتم سر خاکش گریه میکردم که دلم برات تنگ شده بعد از اون چند بار خواب دیدم اومده منو با خودش ببره یه بار برادرم نذاشت یه بار خالم اجازه نداد یه بار هم خودم باهاش رفتم اما هلم داد😔😔

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
عزیزمی مرسی که وقت گذاشتی 🥺💔 نه عزیزم بابام زنده س هنوز😅 منظورم بابابزرگم بود ولی چون شغل پدر ...

الحمدا...که بابات هست♥🌹

بله عزیزم درسته هستن ومارومیبینن منتهی مانمی بینیمشون...اگردیربه دیرمیادچون اونورم کاردارن یه بارمن هم چندوقت خواب باباموندیدم توخواب بهش گله کردم گفت با مامانم وبابام وعموم میریم میگردیم میام میبینم دو سه هفته ی شماگذشته...من که باوردارم وباورکردم نمیدونم ولی حرف هاش روی افکارم وقلبم تاثیرگذاشته حس میکنم واقعاراست ودرست بوده خیلی آرومم کمتربی قراری میکنم...اینش خیلی خوبه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

خداعزیزانتوبرات حفظ کنه🧿🧿ان شاا...تنشون سلامت باشه♥♥