2777
2789
عنوان

آخه شما بگید من چیکار کنم ؟؟؟؟

137 بازدید | 18 پست

بچه ها من پدرم همیشه مادرمو تحقیر میکنه و خیلی بد باهاش صحبت میکنه هم وقتایی که تنهاییم هم تو جمع مادرم میره سرکار خسته کوفته میاد خونه اصلا بهش کمک نمیکنه میشینه یه جا فقط دستور میده هر چی که دلش میخواد بار مامانم میکنه منم طاقت ندارم ببینم مادری که انقد هم تو سرکار هم تو خونه زحمت میکشه کسی باهاش اینجوری رفتار کنه حتی پول هم نمیده بهمون خداروشکر که هم من هم مادرم دستمون تو جیب خودمونه نمیدونم با این رفتاراش چیکار کنم واقعا دو روز تمام که خونس همرو دیوونه میکنه یروز که کلا نیست همه آرامش دارن شما خودتون باشید ناراحت نمیشید ؟ نمیتونم با کسیم حرف بزنم آروم بشم اینارو بهش بگن 🥲🥲🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی کارای خونه کمک مادرت بکن🥺

بخدا همه کار میکنم با اینکه خودم سرم شلوغه نمیزارم آب تو دلش تکون بخوره کلی ناراحتم که انقد اذیت میشه و نمیتونم واسش کاری کنم

وقتی پدر تغییر نمیکنه 

وقتی قراره تا پیری این رفتار رو داشته باشه

سالها بعد خودت سرزنش میکنی بابت وقتایی که برا این موضوع وقت گذاشتی فکر کردی و حرص خوردی و نصیحت کردی و ...

وقتت تلف نکن

توجه کمتر کن به بداخلاقیاشون.

به اخلاقی خوبشون، هر چند کم و ریز باشه، توجه کن. موثره به شدت این روش

با مادرتون بیشتر برید بیرون نمیدونم چی بگم  ب مادرت بگو ک خیلی دوسش داری بگو بیخیال بزار غرشو ...

من هر کاری که خوشحالش کنه تا الان انجام دادم اما نمیتونم که رفتارای یکی دیگرو تغییر بدم 🥺

وقتی پدر تغییر نمیکنه  وقتی قراره تا پیری این رفتار رو داشته باشه سالها بعد خودت سرزنش میکنی ...

خیلی وقته اینجوریه ابرو واسمون نمونده تو در و همسایه بیخیالم نسبت به رفتاراش عادت کردیم دیگه ولی خیلی دلم واسه مامانم میسوزه 

ناراحت که حق داری بشی حتی منم الان اینو خوندم ناراحت شدم و بسی جای تاسف داره اما در روابط پدر و مادر ...

من که هیچ وقت دخالت نکردم و نمیکنم من و مامانم اصلا باهاش کاری نداریم چون اخلاقش خیلی بده 

مادرت جرا باهاشون ادامه میده!! مهرطلبه  یا ترس از جدایی داره!!!؟؟

باورت میشه انقدر بهش گفتم اینو چون هم از لحاظ مالی بهش نیاز نداریم هم ارامشمونو میریزه بهم اما فک کنم ترس از حرف مردم داره حتی وقتی میگم به پدرت یا مادرت و که اذیتت میکنه میگه ولش کن نزار کسی بفهمه ولی بر عکس پدرم هر چی تو خونه میشه میره به فامیلای نزدیک میره