2777
2789
عنوان

چقد نی نی سایتیا خوشگلن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست
واقعا؟ مگه میشه شکسته نفسی داری میکنی

نه بخدا ی چهره ی کاملا معمولی 

بینیم کوچیکه ولی بقیه صورتم معمولی

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=245958325]ممنون گلم  انشالل

من ۱۵سال پیش عاشق شدم

چقد از مدل موهات خوشم اومد 

قشنگ بود

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
چیشد بهم رسیدین؟ ممنون گلم چشات قشنگه

داستانش مفصله یروز تعریف میکنم 

اولین دوست پسرم شدشوهرم♥

سختی زیادکشیدکنارهم اما پای هم موندیم، اصلا پشیمون نیستم

داستانش مفصله یروز تعریف میکنم  اولین دوست پسرم شدشوهرم♥ سختی زیادکشیدکنارهم اما پای هم موندی ...

ماهم سختیای زیادی کشیدیم و سنتیازدواج کردیم خیلی دوسداریم همو با اینه توسن کم ازدواج کردم واقعا خوشحالو راضیم انشالله ک خدا شوهرتونو براتو حفظ کنع

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
ماهم سختیای زیادی کشیدیم و سنتیازدواج کردیم خیلی دوسداریم همو با اینه توسن کم ازدواج کردم واقعا خوشح ...

ممنون گلم همچنین شما 

بمونید براهم♥