2777
2789
عنوان

ماجرای عجیب خواستگاری امشب..بیایین بچه ها.

| مشاهده متن کامل بحث + 14618 بازدید | 115 پست
واقعااااا؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

خوب دامن کوتاه برای بیرون خوب منم بودم نمیپوشیدم و همه شوهرا بدشون میاد 

گفته ارایش غلیظ بازم حق داشته 

گفته موهات و رنگ نکن زیاد بنظرم چیزه بدی نیست و ادم درست نیس هی موهاشو رنگ کنه ولی  نباید اجازه بده درباره همچی هنچی نظر بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چند وقت جهت آشنایی رفت و آمد کنه ببینه چی میشه از فامیلا تحقیق کنید اینستاشو چک کنید😂

ااتفاقا شماره ی خالمو گرفته بود و تازه تو اتاق خالمم بوسیده بود.  

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
😂😂😂😂😂خب اون داییشه ولی من بدون طرف قضاوت کردم پس من با شوهرتون موافقم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ایول.  

فهمیدم خیلی عاقل و فهمیده هستین عزیزم.

آفرین عزیزم. به خالم گفته بود اصلا دوس ندارم زیاد آشپزی کنی.دوس دارم باشگاه بری.فقط تناسب اندام واس ...

من بودم قبول میکردم همسر منم همینا رو گفت اما نمیدونست خودم حساس ترم الان بعد ۱۱سال هر روز توجهش رو بیشتر حس میکنم بگو تو این زمونه بخدا اینجور ادم نعمته البته از همین چیزایی که گفتی باید بیشتر لدونه راجع بهش

من بودم قبول میکردم همسر منم همینا رو گفت اما نمیدونست خودم حساس ترم الان بعد ۱۱سال هر روز توجهش رو ...

چشم عزیزم شات گرفتم از پیامتون براش میفرستم حتما.

😂😂😂😂واوووو چ رومانتیکککک

اره خیلی با احساسه.

اینقدر ادکلان زده بود به خودش که وقتی سوار ماشین شد من به سرفه افتادم.

بوش عالی بود ولی زیاد زده بود.  

انشالا که هرچی خیر و صلاح خاله هست براش پیش بیاد... اگه عکسشونم گذاشتی منم خبر کن عکس دوس دارم😂

انشالله اگه عقد کردن و راضی بودن حتما تاپیک میزنم میذارم عزیزم.