2777
2789
عنوان

ب خودکشی فکر میکنم🙃🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
گذشته دیگه گذشته الان باید فکر آینده باشین شاید چیزی رو از رابطه قبل براش گفتین که خیلی اذیتش میکن ...

منم بخدا از همین ناراحتم

چندین بار کات کردیم سر همین قضیه  و خودش بزور منو برگرداند و قول داد دیگ نگه از گذشتم 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی نامزدت خودشم صددرصد اذیت میشه. نمیدونی مردا چه فکرایی به سرشون خطور میکنه. این فکرا میتونه مریضش کنه حتی... بنظر من که جبهه نگیر، قهر نکن، داد نزن... یه مدت جواب سوالاشو با آرامش بده ببینی تا کی ادامه میده. شاید جواب همه سوالاشو که گرفت تموم شد جریان

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
اسی نامزدت خودشم صددرصد اذیت میشه. نمیدونی مردا چه فکرایی به سرشون خطور میکنه. این فکرا میتونه مریضش ...

من زنشم 

بخدا وقتی می‌پرسه دلم میخواد زمین دهن وا کنه برم توش

نمیدونی ک چقد سخته واسم

اون ۴ سال هی می‌پرسه

حس میکنم بهم اعتماد نداره حس میکنم بهم شک داره خیلییییییببیی حس تنهایی میکنم

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من زنشم  بخدا وقتی می‌پرسه دلم میخواد زمین دهن وا کنه برم توش نمیدونی ک چقد سخته واسم ...

حق داری، عزت نفس آدم به فنا میره

من از گل پاک ترم، ولی شوهرم مریضه. بهم شک داره که با صمیمیترین دوستش بهش خیانت میکنم. البته خودش باهام صحبت کرد و گفت میدونم مشکل از فکر منه ولی بهم کمک کن خوب شم دارم عذاب میکشم دارم دیونه میشم

خلاصه منم ناراحت شدم ولی زود خودمو جمع و جور کردم و سعی کردم کمکش کنم

بردمش روانپزشک و دارو مصرف میکرد. خودم پیشنهاد دادم پرینت خطمو بگیریم. دست رو قران گذاشتم. محدودم کرد و اعتراض نکردم باهاش راه اومدم. یک سال طول کشید تا یکم بهتر شد. اگه واقعا عاشقشی و ارزششو داره حتی شده چند سال تحمل کن و بهش کمک کن. شوهرت خودشم عذاب میکشه از سوالایی که میپرسه ولی دست خودش نیس اگه نپرسه مغزش میترکه... 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
حق داری، عزت نفس آدم به فنا میره من از گل پاک ترم، ولی شوهرم مریضه. بهم شک داره که با صمیمیترین دوس ...

باورت میشه در عین اینک عاشقشم ،ب جدایی فکر میکنم

الان همه نامزدت میرم بیرون میگردن اونوقت ما فقط دعوا می کنیم

باورت میشه در عین اینک عاشقشم ،ب جدایی فکر میکنم الان همه نامزدت میرم بیرون میگردن اونوقت ما ...

خب همینو میگم عزیزم، دعوا نکن. میدونم چقد واسه زن سخته همچین سوالایی شوهرش بپرسه ولی 4 سال دعوا کردی بدتر شده که بهتر نشده. یه مدتم با آرامش جوابشو بده. البته نیاز نیس حتما راستشو بگی. جوابی که میدونی شوهرت ناراحت نمیشه بده. دو سه ماه اینجوری باش خدا رو چه دیدی شاید جواب داد

جدایی گفتنش آسونه، به عمل که میرسه میبینی چقدررررر سخته. حتی اگه از هم متنفر باشین جدایی چیز بدیه