2777
2789
عنوان

ب خودکشی فکر میکنم🙃🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
خوب چرا بهش گفتی  پیش مشاور ررو

سر حماقت خواهر

خریت کردم

نمیاد پیش مشاور

باید خودم برم

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
شما خانمها چرا تنها چیزی که بلدین قهره؟ یک مورد فقط بمن بگید که جواب داده باشه بعد هی میگید شوهرم ...

من چ کنم بنظرت؟

بخدا دیگ بریدم

همش قهر و ناراحتی بینمونه

با اینک همه زندگیم هست اما گاهی پشیمونم میکنع از اینک عقد کردم باهاش

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خانمها چرا تنها چیزی که بلدین قهره؟ یک مورد فقط بمن بگید که جواب داده باشه بعد هی میگید شوهرم ...

حالا من قهر بلد نبودم چی شد

شوهرم از اول بسم الله راه به راه قهر میکرد 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

خب شما اقایون اگه مثل نامزد ایشون هی گیر3 پیچ بدین به گذشته ای که تموم شده رفته

کمتر از قهر ینی رو دادن بهتون

با یه مشاور خوب مشورت کن اگر هم نامزدت نمیاد خودت برو هرکاری هم گفت حتمن انجام بده

باید خودم برم

وگرنه با اینک نامزدم خودش مشاوره ، اما میگ‌ مگ دیوونم برم پیش مشاور

کاش عاشقش نبودم

واقعا چرا اینقدر گیر میده بمن

دلم خیلییی شکستع

بعضی مردا نمیتونن با این قضیه کنار بیان تا نامزد هستین تصمیم درست رو دربارش بگیرین 

توی چهارسال نفهمید نمیتونه کنار بیاد حالا یادش افتاده

خیلی نامرده خیلی

مردا همه از دم بی مروت و نامردن

توی چهارسال نفهمید نمیتونه کنار بیاد حالا یادش افتاده خیلی نامرده خیلی

گذشته دیگه گذشته

الان باید فکر آینده باشین

شاید چیزی رو از رابطه قبل براش گفتین که خیلی اذیتش میکنه

البته بهتون حق میدم اون دانسته یه انتخاب کرده باید قبلش با این قضیه کنار میومد با می‌گفت نمیخوام