2777
2789
عنوان

من ی گاو روانی ام💔

152 بازدید | 13 پست

هرکسی ک روم کراش بودو تبدیل ب دشمن کردم

با دوستام قطع ارتباط کردم

تو جمع خانوادگی نمیرم

اینستامو سال ۶۷ بار دی اکتیو یا دیلت اکانت میکنم

گوشیمو خورد و خاکشیر کردم مجبور شدم گوشی جدید بگیرم

من چمه واقعا چمه؟

حالا انتظار دارم همه باهام خوب رفتار کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بودم الان یکم دارم برمیگردم حالت طبیعیحق میدم بت یه جوری حق سرخوردگی و خجالت دارع

گیریم ب خودم اومدم گندایی ک زدمو چیکار کنم؟

بیشتر بخاطر پسری ک دوسم دذشت ناراحتم سرهیج و پوچ از دستش دادممممم

کراش ها رو چطوری به دشمن تبدیل میکردی؟

باهاشون اوکی میشدم ی روز میموندم بعذ خسته میشدم دیلت اکانت میکردم بعد ی مدت دوباره برمیگشتم و دوباره میرفتم تاجایی ک بهم فرصت میدادن برگشتم دیشبم خواسم برگردم ب یکی رید بهم

عزیزم مشکلی داری با بقیه؟تنهایی و دوس داری؟یا کلا کی این همه تو رو از انسان ها متنفر کرد

نمیدونم اولش بخاطر افسردگی بود بعدش بهاطر ترس فاصله گرفتم تو جمع ها حمله عصبی بهم دس میداد

نمیدونم اولش بخاطر افسردگی بود بعدش بهاطر ترس فاصله گرفتم تو جمع ها حمله عصبی بهم دس میداد

عزیزممممم

پیش روانشناس رفتی ؟

اصلا چرا افسردگی گرفتی ؟

آره میفهممت خب با این اوضاع خیلی سخته اما بدتر حس بدی بهت میده دوری از همه

عزیزممممم پیش روانشناس رفتی ؟اصلا چرا افسردگی گرفتی ؟آره میفهممت خب با این اوضاع خیلی سخته اما بدتر ...

رفتم ۲ سال قرص خوردم افسردگیه خوب شد بعذش حمله ها شروع شد بازم قرص خوردم الان حمله عصبی ننیاد سراغم ولی حس خلسه دارم تو حالت بیداری پرخاشگرم زودرنج

افسردگی بعد کرونا ب وجود اومد

رفتم ۲ سال قرص خوردم افسردگیه خوب شد بعذش حمله ها شروع شد بازم قرص خوردم الان حمله عصبی ننیاد سراغم ...

عریزه دلم متاسفم واقعا

ببین همپیش روان شناس همروانپزشک برو

قصده جسارت ندارم ها بد برداشت نکنی ما اگه هم بخوایم صادقانه باشیم اکثریتمون به روانشناس و تراپی نیاز داریم

حتما برو

که جلوی این گرفته بشه که حمله بهت دست بده

فقط اصلا خودت و سرزنش نکن بابت گذشتهای بدترین کاریه که در حق خودت میتونی بکنی

کلا سعی کن خیلی به مغزت با افکار چرا این شد چرا این کارو کردم

فشار نیاری

میدونم سخته خیلییی