2777
2789

منو همسرم حدود شش ماه با هم دیگه قهر بودیم و تصمیم قطعی طلاق از طرف من بود و وکیل داشت کارامونو پیش میبرد 

من خودم شاغلم و کارمند 

توی محیط کاریم دو نفر طی این شش ماه فکر می‌کردند من مجردم و و با مدیرمون راجب من حرف زدند منم توی محیط کاریم به هیچکس نگفته بودم با همسرم مشکل دارم و همه فکر می‌کردند خوش و خرمیم دیگه وقتی این دو نفر پاپی شدند و فهمیدند من متاهلم دیگه چیزی نگفتند و رفتند 

منم امشب با همسرم راجب دوران قهر حرف می‌زدیم که دوست و غریبه توی اون اتفاق مشارکت داشتند و اینا

دیگه نمی‌دونم چرا من گفتم اون مدت دو نفر فکر کردند من مجردم و خواستند بیان خواستگاری اینا 

حتی اسمشونو بردم که کیا بودن دیگه همسرم یه شناختی داشت و فهمید کیا هستند 

بعدش یهو یه حس بدی گرفتم و میگم خودمو سبک کردم آخه این چه حرفی بود زدم همسرمم معلوم بود ته دلش خیلی بهش برخورد

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا هرحرفی رونباید به شوهر گفت

وای کلا بعد از زدن حرف یه جوری شدم حس خیلی بدی گرفتم اونم هیچی نگفت یکم خودشو سرگرم کرد بعد پرید حموم 

خب چ حرفی بوده ک زدی نباید اصلا میگفتی حست درسته درضمن اگه با شوهرت انقد خوبی ک راحت میشینین راجب مشکلاتتون حرف میزنین و بحثی نیست خب چرا میخوای جدا شی مشکلاتتون حل کنید البت ببخشید ک دخالت کردم جدا از موضوع سوالتون نظرم و گفتم

راستش خانم ها اینکه متاهل باشند ولی بقیه فکر کنند مجردند و ازشون خواستگاری بشه 

انگار دنیا رو بهشون دادن 

خب صد درصد همسرتون هم چنین چیزی برای شما تعریف کنه که مثلا بهش چند نفر معرفی کردن برای ازدواج خب شما ناراحت میشید دیگه 

راستش خانم ها اینکه متاهل باشند ولی بقیه فکر کنند مجردند و ازشون خواستگاری بشه  انگار دنیا رو ...

نه من اون لحظه خیلی برای زندگیم غصه می‌خوردم توی شرایطی نبودم که با اون چیزا خوشحال بشم اگه سر زندگیم بودم و یکی میومد شاید ولی من اون مواقع خیلی تحت فشار عصبی بودم