2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه دو ساله

1128 بازدید | 65 پست

سلام مامانا. پسر من 22 ماهشه فقط چند تا کلمه میگه مامان بابا آبجی آب و چند تا دیگه. جمله اصلا نمیگه چند روزه متوجه شدم داره حرفای ما رو اکو میکنه مثلا میگم آب میخوای اونم میگه آب میخای؟  خیلی نگران شدم اینترنت نوشته این نشانه خوبی نیست دارم از فکر و خیال دق میکنم کسی بوده بچه‌ ش اکو داشته باشه و الان درست شده باشه. همه چیز پسرم طبیعیه دستورها رو میفهمه واکنش به اسمش داره تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره گوگل همه چیو خطرناک میدونه،دختر منم ۳ سال و نیمشه بعضی وقتا هرچی میگیم تکرار میکنه میخن ...

آخه هنوز زبون باز نکرده و کوچیک هست که بخواد برای مسخره کردن تکرار کنه. 

سلام میشه لطفا بگید بچه شما کی شروع به کلمه گفتن و بعد از حرف زدن و جمله گفتن کرد؟آخه در ۲۲ماهگی گفت ...

سلام، حدودای ۱۸ ماهگی کلمه گفت البته در حد چند کلمه، بعد دو سالگی جمله گفت اونم اوايل خیلی اشتباه ضمایری داشت و از من استفاده نمیکرد، جملات خودمون رو تکرار میکرد، ولی بعد حدود دو سال و نیمگی درست شد

دوست عزیز اگ‌پیامم رو میبینی لطفا جواب بده پسر منم تقریبا همسن پسر شماست؛بعد از ۲ونیم سالگی دقیقا مثل پسر شما حرفامون رو اکو میکرد اولش ک با فعل خودمون مثلا میگفتم اب میخوری میگفت اب میخوری ولی بعد یکی دوماه

یاد گرفتم با فعل خودش بگه مثلا میگ اره اب میخورم ولی الان ک دیگ داره ۴سالش میشه هنوز جمله بندی کامل نداره پسر شما کی اوکی شد؟؟سوالاتتون رو میتونه جواب بده؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

دوست عزیز اگ‌پیامم رو میبینی لطفا جواب بده پسر منم تقریبا همسن پسر شماست؛بعد از ۲ونیم سالگی دقیقا مث ...

سلام  عزیزم، پسر من پیرم کرد سر حرف زدنش، یه دوره مهد گذاشتم کمی بهتر شد، الان چهارسالش تموم شده خیلی بهتر شده سوال میتونه جواب بده، جمله بندی داره ولی خیلی خلاقیت توی جمله بندی نداره و سرزبون دار نیست و جمله های قلمبه سلمبه نمیگه خیلی ساده حرف میزنه ولی همینم خداروشکر