2777
2789
عنوان

چرا هیچکس اجازه نداره بیرون بیاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 58 پست

عزیزم بذار برات روشن کنم منم تو خانواده آزادی بزرگ شدم محدود نبودم از طرف پدر مادر گرچه عموم اذیت میکرد اما اهمیت نمی‌دادم  اما الان شوهرم اصلا اجازه نمیده در و قفل نمیکنه ولی اگ برم بی اجازه زندگی و نابود میکنه و من اول بخاطر وابستگی باهاش موندم و گرنه زندگی اینطوری زهر زندگی نیس الانم یهوی حامله شدم بخاطر بچم مجبورم سکوت کنم چون میدونم بد تا کنم کار ب طلاق میکشه و جدای آدمیه ک جلوش وایسم تا حد مرگ کتک میزنه الان پناهی ندارم پس مجبورم گوش کنم اینطوری ک تو میگی برن و بعد اطلاع بدن شرایط هرکی با یکی دیگ متفاوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی فکر میکنی دختری ک بیس چاری بیرونه و شب میاد خونه و هر جا عشقش کشید بره ..آزاده؟؟؟آزادی تو چی معن ...

ن تعریف آزادی این نیس. ولی خیلیا میخوان برن بیرون و خانواده شون نمیزارن و توی حسرتن

منو توی هر تاپیک هیجانی و پربازدید تگ کنید  
ادما رو محدود میکنن بعد اون ادما میشن مادرای جامعه. میشن یکی مثل مادره من ک الان توی این سن ۴۰ سالگی ...

نه من قصد ازدواج ندارم. ولی مادرتون باید تو کارهای خونه مشارکت کنه نمیشه که همشو شما انجام بدین عجب آدمیه. نمیگم نره تفریح. بره اما به شما هم برسه. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
ادما رو محدود میکنن بعد اون ادما میشن مادرای جامعه. میشن یکی مثل مادره من ک الان توی این سن ۴۰ سالگی ...

خب اینارو امروز دارن میکنن تو مغز خانما .

که اگه تا حالا درس نخوندی و شنا نرفتی و دنبال ارزوهات نرفتی ، بچه هاتو له کن برو به رویاهات برس.

نصف خانمهای شهرم هم سن مادر شما بچه هم دارن . همینکارو میکنن . بچه ها رو له میکنن تا به رویاهاشون برسن .

خونه زندگیاشون رو ول میکنن میرن دانشگاه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ینی فکر میکنی دختری ک بیس چاری بیرونه و شب میاد خونه و هر جا عشقش کشید بره ..آزاده؟؟؟آزادی تو چی معن ...

شما منظور ایشونو نفهمیدید 

عزیزم بذار برات روشن کنم منم تو خانواده آزادی بزرگ شدم محدود نبودم از طرف پدر مادر گرچه عموم اذیت می ...

ببخشید ولی شوهر شما پس فردا اون بچه رو محدود میکنه نمیزاره تا سر کوچه بره و اون بچه هر روزش نفرین میشه مثل رفیق من ک توی ۱۸ سالگی خودکشی کرد. ایشالا شوهر شما پدر خوبی بشه 🙏

خب اینارو امروز دارن میکنن تو مغز خانما . که اگه تا حالا درس نخوندی و شنا نرفتی و دنبال ارزوهات نرف ...

دانشگاه رفتن هیچ عیبی نداره!! 

باید برنامه ریزی کنن به بچه هم برسن یا نیروی کمکی بگیرن. شوهر بره کار کنه پیشرفت کنه زن هیچ جا نره هیچ کار نکنه؟؟ 

اگه آدم بدونه وقتی این کاروکنه کتک میخوره وآبروش میره چی ؟؟؟؟؟؟من مجردبودم کتک میخوردم ولی دانشگاهمو ول نکردم ،بعدکه ازدواج کردم دیگه نتونستم بدون اجازه برم بیرون البته مجردبودم بابام کاری نداشت داداشم دعوام میکرد بابام میگفت اختیارش دست منه ،اماالان اختیارم دست شوهرمه برم بیرون ،دیگه بایدقیددخترمو بزنم ،به خاطردخترم ۳ساله نتونستم برم شهرستان خونه ی پدرم ،شوهرم میگه تنها برو ......

والا من چادریم.باحجابم همسرم هم مذهبی اما نمیگه نرو بیرون یا تنها نرو.خونه پدری هم مذهبی اما کاملا محدود نبودم.در حد اینکه از استان خارج بشم رو نداشتم مگر یکی همراهم باشه خواهری ...کسی 

خب خودت ک چنین توصیه ای به بقیه میکنی چرا خودت اجرا نمیکنی؟

من محدود نیستم. من توی راهنمایی مامانم بیرونم میکرد میگفت افسردگی گرفتی برو بیرون برو پارک. خداروشکر تونستم دختر مستقلی بشم. ولی رفیق من ک خانوادش اجازه اب خوردن هم نمیدن بهش، تنهایی حتی نمیتونه حرف بزنه..

اگه آدم بدونه وقتی این کاروکنه کتک میخوره وآبروش میره چی ؟؟؟؟؟؟من مجردبودم کتک میخوردم ولی دانشگاهمو ...

شوهر من گفت بیا کل خرج و مخارجت رو بدم برو دانشگاه آزاد پردیس ،پزشکی پرستاری بخون و...

خانوادم نذاشتن . محدود میکنن از بس .کلی هم تو گوش شوهرم خوندن شوهرمم نذاشت .

بیا و ببین چطور ادعا میکنن بهترین خانواده هستن و بقیه خانواده های فامیلام آدم نیستن و فقط اینا ادمن و انسامیت دارن :(

من وضعم خرابتره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .