سلام 
من چند ساله با این مشکل درگیرم یه سری موارد برای من کمک کننده بود گفتم شاید به درد بقیه هم بخورد 
این دسته بیماری ها مراقبت دائمی و می طلبن شاید به یه مرحله ای برسید که یکی دو روز رعایت نکنید خیلی اذیت نشید اما سعی کنید دایم حواستون باشه 
میدونم سختمه اما ادم بیمار مجبوره کار دیگه ای نمیشه کرد 
اول از همه اینکه اب در طول روز مصرف کنید اما کم کم (یه لیوان اب و مثلا ذره ذره بنوشید اگر یک دفعه حجم بالا اب بخورید بیشتر اش دفع میشه از بدن) 
دوم مصرف میوه و سبزیجاته همه هم میدونن 
سوم قرص یا محصولات تخمیری پروبیوتیک بخورید 
مصرف زیاد شیرینی جات چون تعادل باکتری بدن و روده رو میریزه بهم محدود کنید (یه مدت که نخورید حس ولع به شیرینی کمتر میشه کاملا قطع نکنید که از نظر روانی ولع پیدا کنید)
چهارم ورزش و تحرکه   در حد پیاده روی روزانه اما حتما داشته باشید مثلا دوبار در روز ده دقیقه یک ربع راه برید تو سریع تر شدن فرایند هضم خیلی جواب میده 
پنج ورزش های کششی لگن و از یوتوب دانلود کنید و دایم در روز حداقل ۳ بار انجام بدید (اونایی که فیشر دارن این عضله کاملا  انقباص داره)حداقل یک سالی باید انجام بدید  دو روز انجام ندید بگید جواب نمیده بیخیال بشید
قرص منیزیوم هم کمک میکنه اسپاسم کمتر شه گاهی که فیشر اتون عود کرد میتونید استفاده کنید خوبه 
ششم ورزش های قوی کردن کف لگن که منقبض میکنید و با کنترل شل میکنید کلا اگر وقت و هزینه اشو دارید بیوفیدبک و برید چون من سال ها پیلاتس کار میکردم فکر میکردم خیلی درست انجام میدم اما وقتی رفتم بیوفیدبک دیدم عضله رو با کنترل نمیتونم شل کنم 
هفتم اونایی که اول دفع اشون خشکه  
همه راهکار هایی عین ورزش و تحرک و شل کردن عضله کمک میکنه که دفع اتون کامل تر انجام بشه و تو دفع بدی خشکی اش  اذیتتون نکنه 
اما اگر جواب نگرفتید حجم غذا رو کمتر کنید  هر وعده غذایی  ۸_۹ قاشق کلا غذا بخورید (این برای اونایی که حس میکنن مدفوع حین دفع گیر میکنه هم خیلی موثره)
اگر حس میکنید سیر نمیشید بشقابتونو پر سبزیجات کنید اما به حجم غذا اضافه نکنید البته برای آی بی اس خیلی خوب نیست 
یا در طول روز کنجد و خرما و ... از این چیزا بخورید که سیر بمونید 
اگر غذا های خیلی قابض میخورید عین پیتزا و پاستا حتما بعدش تحرک داشته باشید که هضم اش یه ذره سریع تر باشه
مورد اخر هم ارامش شما 
فکر کردن دائم به این مورد جدا از عصبی کردن شما اسپساسم روده و مقعد میده و کلا روند هضم و دفع مختل میشه 
ورزش میکنید تراپی میرید، دارو مصرف میکنید یوگا و مدیتیشن کار میکنید 
هر کاری از دستتون برمیاد بکنید که تو تله روانی اش نیوفتید که وحشتناکه 
اگر خیلی درگیرید بدون تعصب مراجعه کنید و دارو بگیرید  تا با اعصاب اروم تر پیش برید 
در نهایت همه ادمیزادیم گاهی اوقات پیش میاد که زندگی از سیکل منظم اش خارج شه 
و عود زخم یا عود همورویید اتفاق بیوفته  به اعصابتون مسلط بشید و بهش فکر نکنید با یه ذره کنترل و رعایت بهتر میشه 
اگر هم خیلی  اذیت میشید عمل هم یه گزینه است واقعا اما خب هر چی بتونید دیر تر اقدام کنید متود درمانی جدیدتر و کم عارضه تری ممکنه در خط درمان قرار بگیره 
اما نه به این منظور که برای خودتون خط کش بذارید عمل اصلا اصلا  عارضه اش زیاده 
شما قرار نیست با عمل و بی عمل ۱۰۰ درصد  خوب شید 
اما قراره بهبود پیدا کنید  که روند زندگی نرمال تر بشه 
همین 
با بدنتون دوست باشید این توصیه همیشگی دکتر به من هست ، اگر حس میکنید که این همه ادم هرچی دوست دارن میخورن و اذیت نمیشن اما من چرا اذیت میشم 
به این فکر کنید که همه این کار ها(ورزش،تحرک،خوردن سبزیجات)در راستای بهتر زندگی کردن هستن خیلی از افرادی که بیماری همندارن سبک زندگی این شکلی دارند
این یک نوع از زندگی هستند و شما باید برای درد نکشیدن خودتون سبک زندگی و کاملا عوض کنید