2777
2789
عنوان

بیایید حاضریتون و بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 37 پست
سوم یا چهارم😂

مثل همیم پس 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتی حاضر دلم برا مدرسه تن گ شد😑😂

امسال سال آخرمه

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
این تاپیک طعمه بود برای اینکه معتادا خودشون و لو بدن 😁 ایشونم بگیرید ببرید کمپ 🤣

😂 صبحا میرم کتابخونه درس بخونم ولی یشب حالم خوب نبود روحی واسه همین امروز میخوام برم بیرون خیلی ذهنم در گیره دلم میخواد برم ی جای دور

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
گفتی حاضر دلم برا مدرسه تن گ شد😑😂 امسال سال آخرمه

من یک دهه شصتی هستم که دهه هشتادی ها رو واقعا تحسین میکنم

نسل شماها رو دوست دارم

امید من به شماست 😂👌👍

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

😂 صبحا میرم کتابخونه درس بخونم ولی یشب حالم خوب نبود روحی واسه همین امروز میخوام برم بیرون خیلی ذهن ...

آفرین

چقدر پرتلاش و عالی

من یک دهه شصتی هستم که دهه هشتادی ها رو واقعا تحسین میکنم نسل شماها رو دوست دارم امید من به شماست ...

خیلی متشکرم از لطف شما💙

از معدود افراد در این سایت هستین ک مارو تحسین میکنین☺

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
آفرین چقدر پرتلاش و عالی

متشکرم 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خیلی متشکرم از لطف شما💙 از معدود افراد در این سایت هستین ک مارو تحسین میکنین☺

کودک همسری رو تحسین نمیکنم ولی ساختار شکن بودن نسلتون ، سربه زیر نبودنتون 😁 واقعا دوست دارم

امیدوارم برای شماها بهتر بگذره ...

منم تا ۳ بودم الانم حاضر

تمام مدت نی نی سایتی ؟

کودک همسری رو تحسین نمیکنم ولی ساختار شکن بودن نسلتون ، سربه زیر نبودنتون 😁 واقعا دوست دارم امیدوا ...

امیدوارم کودک همسری از ریشه برچیده بشه

💙🎇