سلام مادرم همیشه وقتی دختر بودم تو سرم میزد و هیچوقت کارای منو درست نمیدید و اینکه بقیه رو از من بهتر میدید ولی منو نه... الان بعد 8 سال زندگی متاهلی باز هم هرکار کنم به چشمش نمیام اینقدر که همه کارهامو اشتباه میبینه... بارها شده فهمیدم ناخواسته بودم و اونا پسر میخواستن برام خیلی دردناکه! دو تا خواهر از خودم بزرگتر دارم و بعد خودم هیچکسی نیست. محاله کاری کنم ازم ایراد نگیره یه بار میگم دارم داستان مینویسم میگه بدردت نمیخوره... میگم طراحی میکنم میگه به چه کارت میاد... رفتم دانشگاه درس خوندم میگه خودتو گرفتار کردی... بچه دار شدم میگفت بلد نیستی بچه بزرگ کنی خودت بچه ای و اینا... با شوهرم دعواش شده بود میخواست طلاقمو زوری بگیره در حالی که ما همو خیلی دوست داریم... دائم زنگ میزنه چند ساعت نصیحتم میکنه... دخترم نرفت باشگاه میگه مثل خودته خودتم تنبل بودی... وای یعنی خیلی ناراحتم این عذابم میده که عزیزترینم اینارو بهم بگه!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیزاره دائم زنگ میزنه برای یه دقیقه دیر جواب بدم میزنه همه خطایی که با من سرو کار دارن مثلا شوهرم!& ...
اخه وقتی قراره شمارو بچزونه چه کاری هست پیگیره باهاتون صحبت کنه ،از این به بعد هرسوالی پرسید مثلا چیکار میکنی بگو مادر من بگم که باز تیکه بارم کنی اعصابشو ندارم یه چندبار که توضیح ندید از اتفاقات روزانتون و متوجه بشن علتش زبون نیش دار خودشون هست شاید تکرار نکنن امتحان کن .
اخه وقتی قراره شمارو بچزونه چه کاری هست پیگیره باهاتون صحبت کنه ،از این به بعد هرسوالی پرسید مثلا چی ...
شاید ولی قبلا بارها بهش گفتم و گریه کرده و از خدا مرگشو میخواست من اصلا طاقت این حرفارو ندارم مجبورم به شوهرم بگم ولی اونم نصیحت خوب نداره همش میگیره مسخره بازی
شاید ولی قبلا بارها بهش گفتم و گریه کرده و از خدا مرگشو میخواست من اصلا طاقت این حرفارو ندارم مجبورم ...
عزیزم به نظرم دلخوریتونو به خودمادرتون بگید ولی هیچوقت بدی خانوادتو حتی واسه درد ودل نگو به شوهرت ،خداهمیشه زندگیتونو شاد و خوش نگه داره ولی تو یه دعوا همین میشه پتک میزنه تو سرت بهترین مردش هم یه روز به روت میاره
انشالله با ابراز دلخوری به مادرتون این مشکل هم برطرف بشه عزیزم