2777
2789

سلام من حدود۷ام باید پری بشم اما به دلایلی میخوام۴.۳روزی عقب بندازم امروز عصر یه قرص ال دی خوردم حالا زیر دلم هی تیر میکشه...یه کوچولو هم لکه بینی دارم چیکار کنم😭😭😭😭

خدایـا من ایمان دارم هرکه دلش هـوایی تــو شود،،‌،توهوایش را داری...❤❤

نخور .

لک بینی و....پیدا میکنی

هورمونات به هم میریزه .

هورمونهای من به هم ریخته یه ماهه پرطودام تموم نمیشه 

هر چی ال دی مفنامیک اسید و ....میخورم قطع نمیشه .

نمیدونم چیکار کنم قطع بشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نباید الکی این قرصا رو مصرف کنی چون مشکل ایجاد  میکنه زیاد!!

فقط در صورتی که تنبلی تخمدان یا تخمدان پولیکیست یا هر چیزی که باعث میشه ماهانه نشی یا تنظیم نباشی باید مصرف کنی 

وگرنه عوارضش برای کسی که بدنش سالمه فراوانه!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید الکی این قرصا رو مصرف کنی چون مشکاتیان ایجاد  میکنه فقط در صورتی که تنبلی تخمدان یا تخمد ...

الان من چه غلطی کنم

نخور . لک بینی و....پیدا میکنی هورمونات به هم میریزه . هورمونهای من به هم ریخته یه ماهه پرطودام ت ...

چند سال پیش استفاده کردم مشکلی نداشتم اخه من واقعا واجبه پریود نشم چیکار کنم حالاااا

هیچیکار نمیتونی بکنی جز اینکه بری دکتر چون تو الکی روال بدنتو به هم ریختی و به عبارتی  هورمونات ...

ب ای قطع پری راه حل داری ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نظم بدنت رو الکی بهم نزن . یه بار بشین پای صحبت های یه پزشک ببینی چقدررررررر ضرر داره  این همه ...

میشه شما اگه بلدی بگی من چیکار کنم

ب ای قطع پری راه حل داری ؟ 

اگه تنبلی تخمدان داری مثل من فقط ورزش و تحرک جوابه 

اگر تیروئید هم داشته باشی ممکنه باعث بشه پریودات بند نیاد 

در کل باید بری آزمایش 

من خودم ال دی میخورم چون تنبلی تخمدان دارم هورمونام از اولشم بهم ریخته بود

اگه تنبلی تخمدان داری مثل من فقط ورزش و تحرک جوابه  اگر تیروئید هم داشته باشی ممکنه باعث بشه پ ...

رفته بودم دکترسونو و.... گفت فقط به هم ریختگی هورموناته .

اما ازمایش تیرویید ندادم . در بارداری ازمایش تیرویید  داده بودم که نداشتم .

بعدش  کلی قزص داد دکتر.‌بازم قطع نمیشه

رفته بودم دکترسونو و.... گفت فقط به هم ریختگی هورموناته . اما ازمایش تیرویید ندادم . در بارداری ازم ...

منم نوحوان بودم کلی دکتر رفتم کلی دکتر امتحان کردم همه میگفتن بخاطر سنه بلوغه ولی خب بعد ها متوجه شدم بخاطر تنبلیه تخمدان و تیروئیده

ببین اگه پریود میشی و بند نمیای بخاطر تیروئیده کم کاره که یه قرص بهت میدن میخوری درست میشی من خودمم همین بودم

ولی اگه تنبلی باشه اصلا منظم نیستی ولی بند میای

بنظرم برو آزمایش پیگیری کن