میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید میشنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به من گفته یک روز در میان دوتا قرص ناشتا بخور بعد از یک ماه دوباره آزمایش بدم البته اون روزی که وسط یه روز در میان هست ناشتا یکی بخورم.قرص لووتیروکسین
من باردارم واسه من ۵ بود به من گفته روزی یه لوتیروکسین ۵۰
منم باردارم 3و نیم بود قرص لوتیروکسین داده نصف یک روز درمیون
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است