2777
2789

یک سالی هست دنبال ظرفشویی ام

اما همه میگن که مارکا فیک شدن، مخصوصا بوش و سامسونگ  یک پیجی پیدا کردم به اسم بوش پلاس که امین حضوره نمیدونم اون چه جوریه، کسی این نزدیکا لوازم برقی گرفته و یا اینکه بوش پلاس میشناسه؟ لطفا کمکم کنه که واقعا دیگه گیج شدم😒😒🙄

ما کندی گرفتیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کندی یکی از مدل‌های پاکشوماست؟

نه لوازمش از ایتالیا میارن

تو شرکت پاکشوما سرهم میکنن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
سلام عزیزم شما ظرفشویی خریدین چه مارکی گرفتین من از سری وایناش سر در نمیارم شوهرم هم میگه زود باش یک ...

سلام عزیزم نه نگرفتم هنوز، خیلی گشتم اول از جی پلاس شروغ کردم تا آخرش به بوش رسیدم ، جی پلاس بدنش خیلی ضعیفه پاکشوما هم همینطور من خوشم نیومد، بوش از نزدیک قوی به نظر میرسه بهم گفتن سری ۸ از همه اش بهتره ، الان خیلی قیمتا رفته بالا شهریور پایینتر بود  همسر من برعکس همسر شما خیلی شک کرد که فیکه و نذاشت بگیریم الان همون شد ۴۵ تومن، ولی اینو بگم هیچکدوم کیفیت اصل رو ندارن و قویترین ظاهر واسه بوش  بود واسه این فعلا دست نگه داشتم 

سلام عزیزم شما ظرفشویی خریدین چه مارکی گرفتین من از سری وایناش سر در نمیارم شوهرم هم میگه زود باش یک ...

کلا همشون فیکن ولی بوش به نسبت خوبه، اما اصل آلمان نیست انتظار بوش ده سال پیش نداشته باش

حتی تا استعلام از سایت معدن تجارت هم رفتم بعضی از مدلهایی که تو فروشگاهها مثلا شناسه کالا داشت زدم بعضیاش ویژگیش فرق میکرد و تو سایت بوش زده بود دیگه تولید نمیشه  یعنی اینکه از رده خارجا رو وارد میکنن و اینجا اسمبل میشه، ولی اونایی که منظورم بوش آخرشون M داره مونتاژ اماراتن احتمالا بهترن ولی اونایی که آخرش E زده قلابی تمامه چون واسه اروپاس و هیچوقت نو وارد کشور نمیشه

حتی تا استعلام از سایت معدن تجارت هم رفتم بعضی از مدلهایی که تو فروشگاهها مثلا شناسه کالا داشت زدم بعضیاش ویژگیش فرق میکرد و تو سایت بوش زده بود دیگه تولید نمیشه  یعنی اینکه از رده خارجا رو وارد میکنن و اینجا اسمبل میشه، ولی اونایی که منظورم بوش آخرشون M داره مونتاژ اماراتن احتمالا بهترن ولی اونایی که آخرش E زده قلابی تمامه چون واسه اروپاس و هیچوقت نو وارد کشور نمیشه

ممنون از راهنماییت منم شاید پاکشوما بگیرم  هر چند بوش میگن امکاناتی داره که بقیه برندها ندارن و ...

آره بوش گرونه ولی پاکشوما هم همچین ارزون نیس، حداقل بهترین مدل پاکشوما رو بگیر، به منم اینو میگن ولی بودنش بهتر از نبودنشه، تو مهمونیا اسیرم آقایون کلا از ظرفشویی خوششون نمیاد