2777
2789
عنوان

قبولی دندانپزشکی

263 بازدید | 18 پست

سلام رشتم تجربیه کنکوری ۱۴۰۲ هستم با پایه متوسط رو به بالا 

احتمالش هست دندون دولتی بیارم اگه از الان تا  کنکور  خوب  بخونم 

آزمون های قلمچی ثبت نام کردم. اولیش ترازم ۵۳۱۹ خیلی ناامیدم😕

کتاب تست از هر درس یکی دارم همه خیلی سبز کافیه ؟یا با یک منبع نمیشه رتبه خوب آورد 

دندون تا چ رتبه ای قبولیشه؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏💖

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه سالو خوب بخونی میتونی

چه ترازی از قلمچی بیارم خوبه؟؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
تا رتبه ۸۰۰ هم دندون دولتی شهرستان جای خوب میشه اورد

شما کنکور دادی؟ چ ترازی از قلمچی بیارم خوبه؟؟

۷۰۰۰ به بالا پزشکی و دندون میارن دیگه 

پ من خیلی کار دارم هنور😕😂

شما کنکور دادی؟

اروم اروم ببرش بالا  نه

مرسی از اینکه اومدی تاپیکم💖

امسال اولین بارم بوده قلمچی نرفتم گزینه دو بودم اطلاع ندارم  گمونم ۶۰۰۰ برای قلمچی عالیه

خوب دادی ؟ 

ایشالا برسی ب چیزی ک‌ میخوای 🌸

از کی شروع کردی ب خوندن چه رشته ای میخوای؟

موفق باشی خانوم دکتر 

دعا کن برام عزیرم😍💖 

انشالله  خدا هر چی میخوای بهت بده