2777
2789
عنوان

قد پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 48 پست
خدایی من اگه دراز میشدم خیلی بد میشد ولی الان قدم ۱۶۳ هس قدمو دوست دارم🤗

میگم دیگه برای خانوم ها خیلی اهمیت نداره هرچقدر باشه، 163 برای یک خانوم خوب هست ولی من پسر هستم 168_169 خیلی کوتاه هستم دوست دارم حداقل 180 بشم

میگم دیگه برای خانوم ها خیلی اهمیت نداره هرچقدر باشه، 163 برای یک خانوم خوب هست ولی من پسر هست ...

ایشالله میشی استرس قدتو نداشته باش گلم🙂

اکانت دست دو مهربون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از پدرت بلند تر میشی 

برادرم قدش ۱۸۸

پدرم ۱۷۵

مادرم ۱۵۳

حتما  ویتامین  د۳ خونتو چک کن کم نباشه

و هرروز شیر بخور یه بطری

ورزش  کششی هم داشته باش

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
صدام هم کمی مونده تا کامل کلفت بشه و یه مواقعی یهو نازک میشه. 

سلام 

به متخصص غدد مراجعه کنید راهنماییتون میکنن

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

آره بابا نگران نباش رشد میکنی فکنم تا ۱۸ سالگی جا داشته باشی یادمه از یکی از دوستام که خیلی قد بلند بود پرسیدم چیکار کردی اینقد قدت بلند شد گفت خیلی میپریدم میگفت پنکه اتاقمو در نظر میگیرم یا چراغ رو روزی صد بار میپریدم که دستم بخوره بهش 😐

خداکنه همینطور باشه.  بلوغ برادرتون از چه سنی شروع شد؟

ریشش که   تا ۲۰ سالگی طول کشید کامل شه 

ولی راهنمایی بود  روزی یه بطری  شیر میخورد 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم