2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه اصاع مالیون ب راه شه من دختر دار شم خدا از دهنت بشنو خودم ک کلا این روزا نا امید خستم خیل ...

ایشالا درست میشه خدا بهتون بچه های زیاد و سالم و صالح میده

پدر من شرایط مالیش وقتی اولین بچش بدنیا اومد واقعا خوب نبود خونش اجاره بود قرص داشت اول زندگیش بود 

واقعا خدا روزی همه ما رو داد انقدر برکت آوند تو زندگیش خونه خوب تو منطقه خوب تو شهرمون داریم 

انقدر هم بچه دوست داره 

منم بچه که بودم همش میگفتم دوست دارم تک بچه باشم خواهر برادر چیه الان که بزرگ شدم واقعا میبینم خواهر و برادر هر کدوم یه جور نعمتن 

متاسفانه بچه های تک فرزند مجبور هستن تنهایی خودشون رو با گوشی و رسانه و تلوزیون پر کنن،☹️

بجای بازی های مهیج با هم سن و سال هاشون. 

همین باعث میشه سخت تر تربیت بشن و در معرض آسیب های اجتماعی بیشتری قرار بگیرن، 🤷‍♀️

از طرفی بچه هایی که با خواهر و برادر بزرگ بشن صفت های زیبایی مثل سخاوت، صبر، خواسته های معقول و مدارا با همسن هاشون رو زود تر یادمیگیرن. 

خلاصه تنها نذار 

من به شدتتتت مخالف تک فرزندی ام 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چون تمام وقت پدر و مادر صرف یه نفر میشه همه مهر و محبیتشون برای یه نفره اون یه نفره کلی توی رفاه هست ...

اتفاقا بچه های تک فرزند هم لوس بار میان هم عقده ای 

فکر میکنه فقط خودشه 

بعدم کی گفته رابطه اش با پدر مادرش خوب میشه این به تربیت پدر و مادر بستگی داره 

کسی و میشناسم تک فرزنده و چقدر پر مدعا اصلا هم به پدر و مادرش خیری نمیرسونه ولی دوست خودم ۷ تان بعد داداشاش اون سر دنیا کار میکنن برای اینا بهترین چیزها رو می‌خرن چقدر پشوانه ی مادرشونن 

یا برادر خودم چقدر به مادرم و ما خواهر برادرای دیگه اش که ماییم کمک میکنه 

من پدرم وسع مالی خرید گوشی برام رو نداشت برادرم برای هممون خرید اینا به تربیت پدر و مادر بستگی داره 

بچه ها تک فرزند واقعا تنهان 

من واقعا به خواهر نیاز دارم هم تو زندگی هم اینکه آدم یه سری حرف ها رو به غیر خواهرش به هیچ کی نمیتونه بگه یا هیچ کس مثل یه برادر پشتوانه نیست

فقط همه چیز همبازی بودن نیست که 

تک فرزندی واقعا ظلمه در حق بچه 

من شرایط مالیم خیلی بد نیس.متوسطه.دخترم برام خیلی روزی داشت.

شرایط مالی ما هم بد نیست خونم ۱۴۰متره زیر خونمم یه دستگاه خونه میشه ۵۰۰متر حیاط دارم ماشینم در حد معمولی داریم زمین زراعی هم داریم خودمو شوهرم شاغلیم وچیزای دیگه....ولی بنظرم یدونه بچه کافیه

ایشالا درست میشه خدا بهتون بچه های زیاد و سالم و صالح میده پدر من شرایط مالیش وقتی اولین بچش بدنیا ...

خدا پدرتون حفط کنه،توکل بر خدا چاره ای حز صبر ندارم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
عزیزم اگ وضع مالیت خوبه بیار. بخدا بچه ها گناه دارن از تنهایی همش مجبورن گوشی دست بگیرن. من ی دختر ع ...

الهی بگردم💔

فردای قیامت ، این بچه ها به خاطراین حقی که ازشون گرفته شدو ضایع شد ، از پدرومادرشون و واین طرزفکر جاهلانه شون خیلی شاکی خواهندبود

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اتفاقا بچه های تک فرزند هم لوس بار میان هم عقده ای  فکر میکنه فقط خودشه  بعدم کی گفته را ...

😐 هیچوقتم بچه های تک فرزند اینجوری نیستن اینم به تربیت خانوادگی بستگی داره 

در ضمن داداش شما جور شما رو کشیده گوشی خریده هم چیز جالب و قشنگی نیست البته از نظر من!که ممکنه غلط هم باشه

همه خواهربردارام اینجوری نیستن بعضیا دشمن همن

اً
😐 هیچوقتم بچه های تک فرزند اینجوری نیستن اینم به تربیت خانوادگی بستگی داره  در ضمن داداش شما ...

کسی جوری نکشیده کادوی قبولی دانشگاه خریده 

اونم الان خودش کم کسی نیست استاد دانشگاه تو یکی از کشور های دنیا است 

بله منم گفتم تربیت خانوادگی پس قرار نیست تک بچه ها خوشبخت باشن اونایی که زیادن بدبخت

اینکه شما تک بچه بودی راضی هستی دلیل نمیشه بچتون هم از این شرایط احساس رضایت بکنه بچه ها نیاز به خواهر و برادر دارن 

حرفمم همین جا تموم شد دیگه بقیه اش به تفکر خودتون بستگی داره