2777
2789

چه دختر کم حرفی کاربر 96 فقط 538 تا پست😶😯

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنه بی 

دوتا میشناسم اکسترا پارسال ی سی سی ۱۲۰۰که ماندگاریش عالیه اولین بار زذم الان یکساله هنوز مونده....امسال همون اکسترا پیش دکتر خودم ۲۵۰۰ی ددکتر دیگه همون ۱۴۰۰میزنه پس نمیرم پیش دکتر خودم میرم پیش دکتردیکه ارزونتر میزنه برام.....میگن هرچی ژل ارزون تر باشه ماندگاریش عالیه....یکی دیگه نورامیس سی سی سه تومان دکتر خودم میگف دکتر دیگه میگفتن ۲۵۰۰

تو ترکوندیااا ۱۲۰۰ تاتو ۳ماه

آره من حرف نزنم میمیرم 😂😂😊

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دوتا میشناسم اکسترا پارسال ی سی سی ۱۲۰۰که ماندگاریش عالیه اولین بار زذم الان یکساله هنوز مونده....ام ...

نه این دنه بی سی سی۱تومن ماندگاریش بالای۱ساله تضمینی کار دکتره اینه

😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍