2777
2789
عنوان

خسته شدم منم میخوام خوب😔😐🖤

135 بازدید | 3 پست

منم دلم میتواست مثل دوستام رل بزنم یا یکی باشه عاقشم باشه بهش زن بزنم پیام بدم حرف بزنیم برم ببینمش و خلاصههمه اینا دلم میخواد منم خوب مث بقیه دخترم و نوجون حق دارم اینو  بخوام ولی از عشق های مجازی بدم میاد مثلا داری به طرف پیام میدس فقطم عکسشو دیدی من دوست ندارم پیشتر هم پسرا هول تشریف دارن البته بعضیاشون من دوست داشنم یکی باشه که حد اقل یبار بیرون دیده باشمش که نیست تازه از یطرفم میترسم  مثلا یکی باشه ولی من نخوامش چون یکی دیگره رو دوست دارم کلا دیونه شدم گیج شدم فقط یکیو میخوام الانم تقریبا یکسالو نیمه منتظرم بهم پیشنهاد بده ولی نمیده اونم نمیدونه من دوسش دارم 

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

تو اون سن نوجوانی طبیعیه عزیزم ولی یکم بزرگتر که بشی همه ی این حرفایی که الان زدی خندت میندازه میگذره این روزام ولی سعی کن وقتت و به یکی بدی که ارزش داشته باشه عاقل باش❤️

تو اون سن نوجوانی طبیعیه عزیزم ولی یکم بزرگتر که بشی همه ی این حرفایی که الان زدی خندت میندازه میگذر ...

خوب منم دنبال همون ینرفم که نیست

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.