2777
2789
عنوان

نظرتون؟

139 بازدید | 20 پست

خواهر من ۲۳ سالش هس

یک ازدواج ناموفق داشته ک تو عقد جدا شده.

الان موردی براشون اومده خاستگاری ک باوجود سنتی بودن

آقا پسر بسیار دلبسته شده  مجرد هم هستن.

تقریبا ۲بار جواب منفی دادیم

بازهم پیگیرن حتی خودش شخصا به برادرم زنگ میزنه

شرایطشون هم عالی هم شغل هم درامد هم از لحاظ اخلاقی وشخصیتی مورد تایید(۲ماه در ارتباط بودن با خواهرم)

ازلحاظ تحقیق مورد تایید اقوام هم هستن

مسئله ای ک هس سن ایشون ۳۶ساله هستن

واز لحاظ قیافه بسیار معمولی با قد ۱۷۲

بادر نظر گرفتن اینکه خاهر من بسیار بسیار زیبا هستن.

خواهرم مشکل اساسی ک داره میگه خس خاصی به این آقا ندارم.ینی خنثی هستم

به همین خاطر میخاد جواب منفی بده

بنظرتون این تردید برای بی حسی ک داره درسته؟

یا بمرور بعدازدواج علاقه وحس به وجود میاد؟

بنظرتون تفاوت سنی ۱۳ سال ونیم مشکل ایجاد میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سنی شون زیاده 

ممکنه علاقه‌مند بشن به نظرم مشاوره میتونه کمک کنه اگر قصد ازدواج دارن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تفاوت سنی شون زیاده  ممکنه علاقه‌مند بشن به نظرم مشاوره میتونه کمک کنه اگر قصد ازدواج دارن

مشاور هم رفتن

قصدشون جدی بود

تقریبا باوجود بی حسی ک داشت میخاست جواب مثبت بده

امامشاور نظرش این بود ک ممکنه بعدا این مشکل ساز بشه وعلاقه ک میخان بوجود نیاد

در کلیت صلاح ندید ازدواج رو

اما خانواده با در نظر گرفتن شرایط عالی دودل هستن

مشاور هم رفتن قصدشون جدی بود تقریبا باوجود بی حسی ک داشت میخاست جواب مثبت بده امامشاور نظرش این ب ...

ببین ایشون الان موقعیت حساسی دارن چون ازدواج دومشونه اگر دوباره ناموفق بشه براشون خیلی سخت میشه اوضاع به نظرم بیشتر فکر کنن و به مشاور بیشتر اعتماد کنن یا اگر به مشاور اعتماد ندارن پیش کس دیگه ای برن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم وقتی حسی نداره بهتره ازدواج صورت نگیره و فاصله سنی هم‌خیلی زیاده مشکل پیش میاد چون خواهرتون ه ...

اره منم خیلی نگرانم بخاطر این خنثی بودن حسش.....

ولی برای پختگی ک با توجه به شناخت و جلسات مشاوره

این آقا ازون دسته افرادی هستن ک بقول معروف هنوز پر از شور وهیجان هستن

ببین ایشون الان موقعیت حساسی دارن چون ازدواج دومشونه اگر دوباره ناموفق بشه براشون خیلی سخت میشه اوضا ...

مشاور ک خیلی دودل ترش کرد و بیشتر دچار تردیدش کرداین آقا خیلی علاقه مند شده به خواهرم

و فهمیده بودن وشعور ودرک این آقا ثابت شده.

من میگم باتوجه به شرایط تو چنین ادمی مناسب هس

اما باز میترسم نکنه اون علاقه ک باید بوجود نیاد.....

بازم ممنون از وقتتون

مشاور ک خیلی دودل ترش کرد و بیشتر دچار تردیدش کرداین آقا خیلی علاقه مند شده به خواهرم و فهمیده بودن ...

خواهش میکنم ولی خوب بودن برای ازدواج به نظرم کافی نیست ممکنه دو نفر آدم هردو خوب باشن ولی مناسب هم نباشن این مناسب بودن خیلی مهمه

ینی علاقه ممکنه بوجود نیاد بنظرتون؟

نه ب نظرم با طرز فکر خواهرتون هر بار باید یه ایرادی در بیاد علاقه وقتی به وجود میاد که خواهرتون مایل به ازدواج باشه بعد تو زندگی کم کم علاقه پیش میاد

یادش بخیر

منم ۲۴ سال سن داشتم.یه خواستگار داشتم.بعد یک جلسه چنان وابسته شده بود،هی فرط و فرط پیامی عاشقانه میفرستاد.منم حسی بهش نداشتم.ردش کردم.هنوز خانواده م بعد چندسال بهم سرکوفت میزنن که اگه قبول میکردی الان مجرد نبودی

ولی من اگه برگردم عقب بازم ردش میکنم.چون حسی بهش نداشتم و می‌دونم آمادگی ازدواج رو نداشتم و بدبختش میکردم.