یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برو حموم اول موهاتو با شامپو معمولی بشو بعد از حموم بیا بیرون و تا نوهات یگم خیسه شامپو مخصوص شپش رو کاملا بزن ب موهات بذار یه ساعت بمونه تاکید میکنم یک ساعت بعد بشور ببین چی میبینی من برا خودم و دخترم خواهرم اینکارو کردیم همون لحظه نابود شدن
کره وفلفل سیاه قاطی کن بزن توی سرت بعد سس مایونز هم کلی بزن توی سرتون یه نایلون بکش روی سرت تا سه چهارساعت بعد برو حموم از یکی بخواهین تاهرچی میتونه با ژیلت رشک ها رو بزنه من اینجوری با یکبار زدن از شر شپش خلاص شدیم فلفل نابودشون میکنه تازه من توی سر دخترام زدم برا خودم وپسرم نزدم کلا توی خونمون نابود شدن
حتما شامپو ضد شپش گیاهی بگیر طبق دستورش بزن با شانه شپش شونه کن تا یه هفته درگیری منم پسرم از ارایشگاه گرفت منم گرفتم تا یه هفته درمان کردم خوب شد ولی تمام ملحفه ها و بالشتهارو باید بشوری با اب داغ و لباسا
برو شامپوی ضد شپش بگیر از داروخانه بزن یکی دو بار، بعد هم شونه دندونریز بخر اگه ندارید خونه، هرروز سرکه اسپری کن توی موهات و شونه کن، به شوهرت هم بگو بگرده توی موهات هرروز هر تارمویی که رشک هست (معمولا نزدیک گردن و ریشه مو میچسبن) با قیچی جدا کنه بندازید دور. حموم هم میری نرمکننده بزن باز با شونه دندونریز شونه بکش موهات رو زیر آب.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "