2777
2789
عنوان

درمان شپش 😩

205 بازدید | 14 پست

بچه ها برای درمان شپش چیکار کنم؟ 

موهای دخترمو از ته زدم ولی موهای خودمو نمیدونم چیکار کنم؟ از مهدکودک گرفته 😔😔😔

توموهای من خیلی نیس شوهرم یدونه پیدا کرد میگه دیگه نیس مگه میشه ؟ 

خیلی رو اعصابمه این موجود چندش 😩😩😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط و فقط شانه ضدشپش

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

اسی یه راه میگم اینو امتحان کن فقط یبار بزنی میره 

برو حموم اول موهاتو با شامپو معمولی بشو بعد از حموم بیا بیرون و تا نوهات یگم خیسه شامپو مخصوص شپش رو کاملا بزن ب موهات بذار یه ساعت بمونه تاکید میکنم یک ساعت بعد بشور ببین چی میبینی من برا خودم و دخترم خواهرم اینکارو کردیم همون لحظه نابود شدن 

کره وفلفل سیاه قاطی کن بزن توی سرت بعد سس مایونز هم کلی بزن توی سرتون یه نایلون بکش روی سرت تا سه چهارساعت بعد برو حموم از یکی بخواهین تاهرچی میتونه با ژیلت رشک ها رو بزنه من اینجوری با یکبار زدن از شر شپش خلاص شدیم فلفل نابودشون میکنه تازه من توی سر دخترام زدم برا خودم وپسرم نزدم کلا توی خونمون نابود شدن 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

حتما شامپو ضد شپش گیاهی بگیر طبق دستورش بزن با شانه شپش شونه کن تا یه هفته درگیری منم پسرم از ارایشگاه گرفت منم گرفتم تا یه هفته درمان کردم خوب شد ولی تمام ملحفه ها و بالشتهارو باید بشوری با اب داغ و لباسا

کره وفلفل سیاه قاطی کن بزن توی سرت بعد سس مایونز هم کلی بزن توی سرتون یه نایلون بکش روی سرت تا سه چه ...

ژیلت بزنه که کچل میشه🤔

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

چه شامپویی عزیزم؟؟

شاپمو خخصوص  شپشه عزیزم از داروخونه بگیر 

نیکسترینه فک کنم حتما این روشو امتحان کن معجزه میکنه من ۶ماه درگیرش بودم پاکسازی نمیشد تا اینکارو خواهرم گف فقط یبار امتحلن کردم خارشش تموم شد 

ژیلت بزنه که کچل میشه🤔

نه بابا براهمین میگم ژیلت بزنه اخه با ژیلت میشه اونجایی که رشک داره بزنه یعنی همون وسطمو که رشک زده ریشه موکه نمیخواد بزنه 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

هرروز برو حموم پودر دستی بزن سرت رو بشور ،بعد نرم کننده بزن سرت زیر آب شونه آب داغ باشه بهتره،حداقل پنج دقیقه شونه کن

اومدی بیرون وازلین بزن سرت 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

نه بابا براهمین میگم ژیلت بزنه اخه با ژیلت میشه اونجایی که رشک داره بزنه یعنی همون وسطمو که رشک زده ...

متوجه نمیشم 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

برو شامپوی ضد شپش بگیر از داروخانه بزن یکی دو بار، بعد هم شونه دندون‌ریز بخر اگه ندارید خونه، هرروز سرکه اسپری کن توی موهات و شونه کن، به شوهرت هم بگو بگرده توی موهات هرروز هر تارمویی که رشک هست (معمولا نزدیک گردن و ریشه مو میچسبن) با قیچی جدا کنه بندازید دور. حموم هم میری نرم‌کننده بزن باز با شونه دندون‌ریز شونه بکش موهات رو زیر آب.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "