2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری که کردم البته نمی دونم الان چقد عزت نفس دارم فقط می دونم بهتر شدم نسبت بع قبلا خدا رو شکر  من چی کار کردم

شکرگزاری کردم یه مدت بازم باید بکنم از وجود خودم از خدا تشکر کردم باید حس داشته باشی و از اعضای بدنم جذابیت و سلول های بدنم شکر گزاری کردم جلو ایینه قربون صدقه خودم رفنم وایی تو چه خوشگلی و اینا به خودم گفتم  

ورزش کردن، یاد گرفتن یه حرفه یا هنر یا هر چیزی که بتونی درآمد زایی کنی و استقلال مالی پیدا کنی ، همنشینی با ادمای شاد و موفق  که تاثیر مثبت توی زندگیت داشته باشن.

به خودت برس ، مرتب و منظم باش به خودت احترام بزار ،

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
من کاری که کردم البته نمی دونم الان چقد عزت نفس دارم فقط می دونم بهتر شدم نسبت بع قبلا خدا رو شکر &n ...

چقدر خوب، میدونی دوست دارم که انقدر عزت نفسم بالا باشه که هرکسی نتونه حالمو بد کنه و انقدر حالم خوب باشه و خودم خودمو بشناسم که به سختی دیگران بتونن روم تاثیر بذارن

اینو ازصمیم قلب درک کنی که ارزش هر ادمی دراین دنیا ، باهر تیپ وقیافه  ونژادی خیلی بال ...

اره ولی قبول داری وقتی با یه نفر برخورد میکنی که مثلا خودشیفته س، تو بهش احترام میذاری ولی اون اشتباه برداشت میکنه؟

ورزش کردن، یاد گرفتن یه حرفه یا هنر یا هر چیزی که بتونی درآمد زایی کنی و استقلال مالی پیدا کنی ، همن ...

استقلال مالی واقعا مهمه به ادم اعتماد به نفس میده.

من خودم خیلی در جهت پیشرفتم تلاش میکنم ولی بازم ادم،حساس و زود رنجیم

چقدر خوب، میدونی دوست دارم که انقدر عزت نفسم بالا باشه که هرکسی نتونه حالمو بد کنه و انقدر حالم خوب ...

عالی ❤ ان شاءاللّه موفق باشی راستی نوشتن هم خیلی موثره و شکرگزاری خیلی تو قران امده

عالی ❤ ان شاءاللّه موفق باشی راستی نوشتن هم خیلی موثره و شکرگزاری خیلی تو قران امده

من تقریبا هرروز از احساساتم مینویسم و سعی میکنم مثل یه دوست باشم برای خودم 

تو مسیرشم ولی به ایده آلی که توی ذهنمه نرسیدم

فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُوا لِي وَلَا تَكْفُرُونِ

“بنابراين، مرا ياد كنيد [تا] شما را ياد كنم؛ و مرا سپاس گزاريد، و [نعمت هاى بيشمار] مرا ناسپاسى نكنيد.”

(البقرة: 152)

اره ولی قبول داری وقتی با یه نفر برخورد میکنی که مثلا خودشیفته س، تو بهش احترام میذاری ولی اون اشتبا ...

اره قبول دارم ، به نظرم باهمه سعی کن خوب باشی، ولی به اندازه که اشتباه برداشت کنن، البته خیلی جاها هم بد بودن لازمه تاسوارت نشن

همین، چجوری!؟

زیبایی های ظاهری ودرونیتو ببینی وبرای خودت بزرگشون کنی وذوقشون وکنی اگه هنری داری بهش ببالی از همه چیز خودت کیف کنی مثلا اگه ب نطر خودت بینیت بزرگه یاچشمات ریزه برای خخودت نگی وایی چرا چشم کوچیکه چرابینیم بزرگه 

با تک تک اندامت دوست باش و بقول دوستمو قربون صدقه شون برو 

منم عزت نفس نداشتم اومدم نینی سایت بچه ها راهکار دادن الان شکر خدا خیلی خیلی بهترم