2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من ۱۴ سالگی ته لثه ام چهار تا دندان در اومد از هر طرف اون موقع به دکتر ارتودنسی ام گفتم گفت احتمالا دندان عقله ولی الان که ۲۲ سالمه باز یه دندان کنار اونا ته لثه داره در میاد فهمیدم اونا دندان عقل نبوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
احتمالا باشه ولی دندون عقل دراومدنش همراه بادرده ... خیلی دردبدی داره خدانصیب کسی نکنه 

خیلی درد داره بعد ارتودنسی داره میترسم تنظیمات ارتودنسیش بهم بخوره

همش دستش تو دهنشه یا با خلال دندون میره میوفته به جون لثش

وای پسر من تب داره 7ماهشه ختنه کردم چهار روزه الان تب داره بردم دکتر میگه داره دندون در میاره گمونم

چی بگم پسر منم یه سری تب کرد بردم درمانگاه یه دکتره دید گفت ممکنه مال دندان باشه بعدا بردم دکتر خودش که معروفه اینجا گفت نه چرت و پرت گفته دندان اصلا تب نداره و تب از مریضی میاد و اینا حالا من نفهمیدم واسه چی بود آخرش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای پسر من تب داره 7ماهشه ختنه کردم چهار روزه الان تب داره بردم دکتر میگه داره دندون در میاره گمونم

از ۶ ماه به بعد دندون درمیارن سعی کن وسایلی که میخواد بزاره دهنش ضدعفونیش کن بعد بده بهش چون آلودگی اون وسایل باعث اسهالی میشه 

والا من ۱۴ سالگی ته لثه ام چهار تا دندان در اومد از هر طرف اون موقع به دکتر ارتودنسی ام گفتم گفت احت ...

دختر منم ارتودنسیه حالا میبرمش مطب دکتر بهش میگم یریز داره خلال‌دندون،سر مداد و....هی میکنه تو دهنش لثشو میخارونه

خیلی درد داره بعد ارتودنسی داره میترسم تنظیمات ارتودنسیش بهم بخوره همش دستش تو دهنشه یا با خلال دند ...

همینه دراومد  حتما نهفته س باید بکشه این دندون تنها درمانش کشیدنه 

من کشیدمشون یالاراحت شدم

. 🌻🌻💚
پس چجوری خوب شد؟ 

خودش خوب شد گفت اگر بیشتر از ۴ روز بود برو آزمایش بده که به اونجا نکشید