2777
2789
عنوان

دلم رفیق پایه و دو همی میخواااااد

337 بازدید | 42 پست

از زمانی که ازدواج کردم تنها شدم جدیدا هم که کسی با کسی رفت و آمدی نمیکنه. 

بعد ازدواجم انقدر آدمای بد و منفی دورم دیدم مجبور شدم حذفشون کنم. الان تنهای تنهام. 

با هیچکس رفت و آمد ندارم. 

دارم دق میکنم از بی کسی و تنهایی. 

دلم رفیق درست و حسابی میخواد. دورهمی و مهمونی میخواد. 

اما هیچکس نیست. خونه فامیلا هم عید به عید میرم. اما اونا نمیان. 

کلا هرچی بی معرفته ریخته دور من 🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ حرف دل منو گفتی دوست میخوام همراه همرا ز مهربونی عشق محبت البته به لطف شوهرم از جنس مخالف بیزارم

نه گندمیو نه یار گندم گونی 

ماهم دلمان خوش است آدم هستیم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
تهران هستم

اسی ببخشید یه سؤال خارج از موضوع تاپیکت دارم اجازه میدی بپرسم؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
من بااینکه اداب معاشرتم عالیه خیلیم ادم‌گرمیم ولی تنها تومجردی خیلیی دوست داشتم و همش مهمونی دورهم ...

منم خیلی خونگرم و معاشرت داشتم. اما آدما بدجور بهم ضدحال زدن. الان از همه فراری شدم. به هیچکس هم اعتماد ندارم. انقدر پر شور و هیجان بودم. الان تبدیل شدم به یه آدم منزوی از معاشرت فراری. ولی کمبود داره منو میکشه