2777
2789
عنوان

دلم رفیق پایه و دو همی میخواااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای من فکر‌میکردم فقط خودم این مشکلو دارم... اصلا یجوری شده همه فقط با خانواده خودشون رفت و امد دارن، منم خیییلی احساس تنهایی مییکنم احساس میکنم ادما تا وقتی دور و برت هستن که یه فایده ای براشون داشته باشی و راحت میذارنت کنار...

وااای من فکر‌میکردم فقط خودم این مشکلو دارم... اصلا یجوری شده همه فقط با خانواده خودشون رفت و امد دا ...

دقیقا منم فکرم همین بود. احساس می‌کردم فقط من اینجوریم. زندگی سخت شده آدما هم که روز به روز از هم دور میشن و وقتی برای هم ندارن 

اره حیف دوریم منم مثل توام هچ دوست و فامیلی ندارم برای رفت و امد تنهام

برو یه کلاسی ثبت نام کن یا باشگاه برو حتما اونجاها دوست پیدا میکنی. 

من دوست پیدا میکنم اما نمیتونم تند تند ببینمشون اونا هم نمیتونن چون متاهلن و بچه هم دارن. بعضی موقع ها اصلا نمیتونیم با هم هماهنگ بشیم همو ببینیم. 

میخوای از تنهایی دریایی حتما از خونه بزن بیرون و اینجور جاهابرو. از تنهایی رها میشی

برو یه کلاسی ثبت نام کن یا باشگاه برو حتما اونجاها دوست پیدا میکنی.  من دوست پیدا میکنم اما نم ...

خوشم نمیاد از کلاس اینا

ما کع خار بودیم گلها بع فدایش بچع ندار بودیم دارا بع فدایش☺👊
پیش چند تا دکتر ببر ببین چی میگن. پسرت تو سن بلوغه دارو نده بهش. شاید به خاطر بلوغشه. 

باشه میخوام همین کاروبکنم 

ازبلوغش نیست علائم بیماری داره نمیدونم چه بیماری به تشخیص دکترشم مشکوکم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
آره نبود آدمهای منفی بهتره. اما آدم مثبتی هم ندارم که وقتمو باهاشون بگذرونم. و احساس میکنم یه گوشه ا ...

شرایط زندگی حدید اینه.اما تو نپزیر.من خودم همسرم که میره سرکار میرم پیاده روی هرروز یه خیابون بازار جایی سرمو گرم میکنم.اگ شهرما بودی باهم دوست میشدیم