2777
2789
عنوان

خانمای قمی بیاید دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 66 پست
همه ی کسایی که دوسشون دارم تهرانن  تهران که جای درست حسابی نمیشه خونه خرید  ولی کرج میتو ...

پووووففف اینگار خواسته هامون فعلا مامان باباها کنترل میکنن خودت چند سالته؟😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
قمی نیستم، اومدم سلام بدم 🙋‍♀️

سلام به تو عزیزم

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم قمی ام  البته نهمی

کجای قمی عزیزم

من بابام اینا یه مدت کوچ کردن قم ولی نتونستن بمونن دلتنگ شدن برگشتن 😶چند تا از فامیلامونم اونجان 

یه بارم مسافرت اومدیم خیلی حوصلم سر رفت😕

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
پردیسان 

سلامت باشی❤

من بابام اینا یه مدت کوچ کردن قم ولی نتونستن بمونن دلتنگ شدن برگشتن 😶چند تا از فامیلامونم اونجان&nb ...

اره قم خیلی جاهایه تفریحی نداره فقط زیارتی از کدوم شهری گلم؟

سلام به تو عزیزم

قربونت عزیزِ زیبا💖

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
قربونت عزیزِ زیبا💖

❤❤❤❤❤❤

زنجان مارالی😂😂

چه خوب😂😂عزیزم خوشبختم❤

خاستی من پایه ام🙂🙂

من انشاء الله صفر اگه خدا بخواد همینجا پیامت میدم و قرار میزاریم❤

پووووففف اینگار خواسته هامون فعلا مامان باباها کنترل میکنن خودت چند سالته؟😂

من دو ماه دیگ 18 کامل میشه 

تو چند سالته؟ 

تازه فک کنم دانشگاه شهر دیگ دربیام نزارن دیگ اون موقع دیگ کودتا راه میندازم😑💔