2777
2789
عنوان

خانمای قمی بیاید دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 66 پست
قبول دارید اب هوای شهرمون چرت ترینه😖

گرمهههه😅

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
قربونت 😍 والا من انقد بابام نمیزاره تنهایی جایی برم هیجای قمو بلد نیستم 😂🤦🏻‍♀️

منم فعلا بابام نمیزاره میگه هنو بچه ای😂😂😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فعلا بابام نمیزاره میگه هنو بچه ای😂😂😂

عجب 

والا اینا نمیگن بچه ای کلا معتقدن دختر نباید تنها بیرون بره 😑😒😒

داداشم 13  سالشه مامانم بهش میگ بزرگ شدی دیگ خودت میتونی بری شبم بود تازه اونوقت من... بیخیال😂😂 

کجای قمی؟ 

عجب  والا اینا نمیگن بچه ای کلا معتقدن دختر نباید تنها بیرون بره 😑😒😒 داداشم 13  سالشه ...

وای از دست پدر مادرا😂😂😂😂😂

نیروگاهم عشقم😂

آره والا باید خودمو دار بزنم آخرم نمیرم جایی 😂😂😂😂 عه نیم ساعت باهام فاصله داری پردیسانم

چه خوب منم دلم میخواد پردیسان زندگی کنم😂

دخترا نضرتون چیه یه روز قرار بزاریم حرم همو ببینیم😅

خب بیا اینجا 😂♥️

مگه خونه میفروشن مامان بابام😂😂😂😂😂😂😂😂😂💔💔💔💔

هعیییی  من دارم راضیش ن میکنم بریم کرج ولی میگن نه قم دوست داریم 😐💔💔

وای دختر کرج چرا؟

قمی نیستم، اومدم سلام بدم 🙋‍♀️

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

قمی ها قدر خودتون رو بدونید من شمالم آرزوی  زندگی تو قم دارم  با همین آب  و هوای بد مثل بهشته

شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی  متولد نیویورک تنها پسر و وارث میلیاردر مشهور ايتاليايی سناتور جووآنی آنیلی و مادر وی یک پرنسس یهودی و پدرش قدرتمندترین مرد آن‌ کشور بود با تمام اين احوالات خداوند با تاباندن نور هدایت خود بر قلب ادواردو او را به طرف اسلام و سپس تشیع هدایت فرمود، رهیافته ايتاليايی در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون ایالات متحده با اخذ درجه‌ دکتری فارغ‌التحصیل شد او بین ثروت بیکران پدر و حقیقت یکی را برگزید و لحظه ای ترديد نکرد و در راه ایمان و عقیده به شهادت رسید 🌷شهید ادواردو ( مهدی) آنیلی: امام  علی  اگر از همه مشخصه های بارزی که دارد بگذریم همین که اولین مسلمان بعد از پیامبر بودند برای ولایت و پیروی کفایت می‌کند 🌷