2777
2789
عنوان

حس بد

134 بازدید | 8 پست

شده از کسی  خوشتون بیاد بعد بفهمید تو رابطه اس و دوست دختر داره  بعد اون موقع چیکار کردین باز سعی کردین به اون فرد برسید یا کشیدید کنار ؟اگر اینطوری میشد چیکار می‌کردید اینکه هم عذاب وجدان دارید و هم نمی‌تونید طرف رو فراموش کنید 

دوس دختر داشته باشه اگه قراره با دونستن حس تو دوست دخترشو ول کنه بیاد با تو پس با بعدی تورو ول میکنه ...

همه اینا درست ولی بدبختی اینکه من همش حس میکنم با اون طرف داره حیف میشه و بدبختی اینکه با من هم جوری رفتار میکنه قرار میزاره و این رو مخمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دختر داشته باشه اگه قراره با دونستن حس تو دوست دخترشو ول کنه بیاد با تو پس با بعدی تورو ول میکنه ...

اینکه انتخاب دومم اعصابم رو خورد میکنه این آقا با من صمیمی هست و نزدیک بریم تو رابطه پزی شب دوس دختر چندین سالش اومدن ایران و اون منو پیچوند گفت کرونا دارم رفت اتفاقی دیدم یکی اسکرین شات گرفته از استوری شون که همو بوسیدن

و اینکه اون فکر نمیکنه من میدونم و میشناسم دوست دخترش رو جوری رفتار میکنه انگار تنهاس