2821
2789
عنوان

عروس هلندیم مرد

354 بازدید | 16 پست

سلام 

عروس هلندی من از زمستون به بعد تقریبا هر هفته مریض بود

بهش ویتامین و دگزامتازون میدادیم سرپا باشه

خیلیییی نارراحتم

میششه بگین چه پرنده ای بگیرم که با دوام تر باشه زود سرما نخوره و مریض نشه هرچند جای اونو پر نمیکنه اما الان حالم خیلی بده.

السلام علیک یا ابا عبد الله

كلاغ

زاغ

دوستم داشت

هيچ مريض نميشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از وقتی پرنده م مزد تصمیم گرفتم هیچ حیوون بی گناهی رو نگه ندارم که بعدش بمیره

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

من هم قناری دارم هم مرغ عشق تازگی هم برنامه شو چیدم ک عروس هلندی بگیرم

ازمن به تو نصیحت☺اونی ک یک بار تنهات گذاشته,,,بازم تنهات میزاره,,,اونی ک یک بار بهت خیانت کرده ,..بازم بهت خیانت میکنه,,,اونی ک یکبار رفیق نیمه راه شده,,,بازم وسط راه رهات میکنه,,,اونی ک رفته دیگ رفته 😐درو روش ببند ونزار با زندگیت بازی کنه😏😏😏دیگ هیچ وقت بهش اعتماد نکن هیچ وقت☺✌
كلاغ زاغ دوستم داشت هيچ مريض نميشه

خدایی؟😅😅😅کجا کیفروشن انوقت

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
پرنده نمیشناسم  ولی حیوان خونگی وابستگی میاره درکت میکنم

دقیقاااا

ازمن به تو نصیحت☺اونی ک یک بار تنهات گذاشته,,,بازم تنهات میزاره,,,اونی ک یک بار بهت خیانت کرده ,..بازم بهت خیانت میکنه,,,اونی ک یکبار رفیق نیمه راه شده,,,بازم وسط راه رهات میکنه,,,اونی ک رفته دیگ رفته 😐درو روش ببند ونزار با زندگیت بازی کنه😏😏😏دیگ هیچ وقت بهش اعتماد نکن هیچ وقت☺✌
خدایی؟😅😅😅کجا کیفروشن انوقت

نميدونم

ولي جالب و خاص بود

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نميدونم ولي جالب و خاص بود

😂😂تاحالا نشنیده بودم واقعا