2777
2789

سلام بچه ها من ۳۱ خرداد انتقال جنین داشتم و دیروز رفتم سونو دکتر فقط یه ساک بارداری کوچیک دید و گفت ده روز دیگه بیا تا ببینیم بزرگ شده و صدای قلب جنین رو میتونیم بشنویم یا ن 

و اینکه یه نفر همونروز با من انتقال داد و صدای قلب جنینشو شنید ب نظر شما دلیلش چی میتونه باشه امکانش هست ک بارداری پوچ باشه؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
نه خدا نکنه پوچ نیست منم 6 هفته فقط ساک بود 8 هفته رفتم صدا قلبش شنیدم 

تو رو خدا برام دعا کنید من بعد ده سال باردار شدم خیلی سخت باردار شدم ممنونم ک جواب دادی عزیزم ایشالا ک خیر ببینی یکم منو از نگرانی در آوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم الان امضاتونو دیدم خیلی ناراحت شدم 😔

تو رو خدا برام دعا کنید من بعد ده سال باردار شدم خیلی سخت باردار شدم ممنونم ک جواب دادی عزیزم ایشالا ...

منم خیلی سختی کشیدم بشدت خدا هیچکی مثل روزای من براش نیاره دوتا سقط یکی بدنیا اومد فوت کرد ووووووولی  خدا شکر خدا نگاهی بمن کرد   پسر دار شدم. الاهی به حق این قروب جمعه خدا  دلت شاد کنه با یه نی نی خوشکل بیاد بغلت    یاد حرفام میفتی بعد هر سختی آسانی است فدات 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

من سونو واژینال رفتم برای همینه ک امیدمو از دست دادم باید معلوم میشد 

الهی بمیرم الان امضاتونو دیدم خیلی ناراحت شدم 😔

خدا شکر آجی درعوضش خدا یکی داد عین اون. امیدت بخدا بیشتر کن  فدات

منم خیلی سختی کشیدم بشدت خدا هیچکی مثل روزای من براش نیاره دوتا سقط یکی بدنیا اومد فوت کرد ووووووولی ...

وای خداروشکر خدا پسر عزیزتونو براتون حفظ کنه و سایه پدر و مادرو از سرش کم نکنه ممنونم عزیزم فدای دل مهربونت 💜🙏

من سونو واژینال رفتم برای همینه ک امیدمو از دست دادم باید معلوم میشد 

اتفاقا منم واژینال. دادم     عزیزم خیالت راحت کن هی دعا کن هی دعا

خدا شکر آجی درعوضش خدا یکی داد عین اون. امیدت بخدا بیشتر کن  فدات

ای جانم🥹😍اره واقعا ب معجزه های خدا ایمان دارم همین ک بعد ده سال تونستم به بی بی چک و آزمایش خون مثبت ببینم برام معجزه شد بازم بقیشو سپردم ب خدا ولی دوس دارم برام بمونه 

وای خداروشکر خدا پسر عزیزتونو براتون حفظ کنه و سایه پدر و مادرو از سرش کم نکنه ممنونم عزیزم فدای دل ...

خیلی ممنون بابت دعای قشنگت  آجی بونم  انشالله خدا به هرچی که بخوای برسونتت اونم  سریع 

ای جانم🥹😍اره واقعا ب معجزه های خدا ایمان دارم همین ک بعد ده سال تونستم به بی بی چک و آزمایش خون مث ...

میمونه حتما میمونه خیالت راحت

اتفاقا منم واژینال. دادم      عزیزم خیالت راحت کن هی دعا کن هی دعا

وای عزیزززززم الهی خیر ببینی اصلا باورم نمیشه یعنی امکان داره؟ اره تا فرصت هست باید دعا کنم عزیزم از خدا میخوام به هرچی ک میخوای برسی بجز درد و بلا خیلی از نگرانی درم آوردی پس من دعا میکنم و بقیشو میسپرم ب خدا هر چی خدا بخواد همون بهترین اتفاق برای زندگی منه 

وای عزیزززززم الهی خیر ببینی اصلا باورم نمیشه یعنی امکان داره؟ اره تا فرصت هست باید دعا کنم عزیزم از ...

انشاالله خبر خوب بشنوی بیا  ی خبرم کنی برات صلوات نذر کردم اوه بچت سالمه انجامش میدم