2777
2789
عنوان

ندیدن جنین و ساک بارداری کوچیک در هفته ۶ و سه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 92 پست
منم پسرم پیش خداست😭 امضات اشکم در آورد. 

الاهی خدا بما صبر بده من که  دیگه  دلم خونه براش پسرت چرا فوت کرد من متابولیک داشت

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
الاهی خدا بما صبر بده من که  دیگه  دلم خونه براش پسرت چرا فوت کرد من متابولیک داشت

من باید سزارین میشدم چون بچم مدفوع کرده بود و آب دورش کم شده بود. دکتر نذاشت گفت باید طبیعی و به زور طبیعی زایمان کردم  چون زیاد مونده بود و مدفوع خورده بود ری درگیر شده بود. ۱۰ روز آن آی سیو بود بعد فوت کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم واژینال بود قشنگ حالتو درک میکنم از دیروز تا حالا توی برزخی کاش بیرون یه سونو انجام میدادی ...

بار دوم ک کیسه زرد رو دیدن بازم سونو واژینال بود یا نه؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
پسرم الان. ده ماهشه  منم بعد دو سال باردار شدم و سریع رفتم سونو واژینال  ...

من بتام پایین بود روز ۱۶ انتقال بتا ۲۲۱ و روز ۱۸ بتا ۵۱۸ برا همین یکم امیدمو از دست دادم تا شنیدم دکتر گفت یه ساک بارداری کوچیک میبینه فقط

بعد زایمانم هیچیش نبود یهو بی‌حال وخواب آلود وبی اشتها سد تا بردم بیمارستان  دو روز موند فوت کر ...

😔😭😭😭

آره واژینال بود

ب نظرت منم یه سونو برم؟ یه جای خوب بلدم ولی میترسم بازم زود باشه استرسم بیشتر هم بشه

بعد زایمانم هیچیش نبود یهو بی‌حال وخواب آلود وبی اشتها سد تا بردم بیمارستان  دو روز موند فوت کر ...

اوخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده می فهمم خیلی سخته تو هم خودت رو خیلی اذیت نکن دیگه قسمتش این بوده طفلکی انشالله از این به بعد بهترین ها در انتظارت باشه گلم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
من باید سزارین میشدم چون بچم مدفوع کرده بود و آب دورش کم شده بود. دکتر نذاشت گفت باید طبیعی و به زور ...

الاهی عزیزم خدا درعوض حتما میده بمن  همونو که از دست دادم وداد  اسمشم محمد گذاشتم  رو اون پسرم

اوخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده می فهمم خیلی سخته تو هم خودت رو خیلی اذیت نکن دیگه قسمتش این بوده طف ...

فدای تو مهربونم خدا شکر  لابد قسمت نبود بمونه دیگه دارم کنار میام ولی نمیشه  ولی خدا شکر یکی بمن داد باورت میشه همون محمد. شبیهه اونه اسمشم محمد گذاشتم 

فدای تو مهربونم خدا شکر  لابد قسمت نبود بمونه دیگه دارم کنار میام ولی نمیشه  ولی خدا شکر ی ...

ای جانم خدا رو شکر من خودم مادرم حست رو درک می کنم الان نزدیک ۱ ساله پسرم دیابتی شده هر کس رو میبینم بهم میگه باهاش کنار بیا ولی به خدا خیلی سخته انقدر براش گریه کردم دلم براش کبابه خدا به همه مون صبر و شکیبایی بده 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
ای جانم خدا رو شکر من خودم مادرم حست رو درک می کنم الان نزدیک ۱ ساله پسرم دیابتی شده هر کس رو میبینم ...

عزیز دلم فدات انشالله  خدا بچتون حفظ کنه

الاهی عزیزم خدا درعوض حتما میده بمن  همونو که از دست دادم وداد  اسمشم محمد گذاشتم  رو ...

بله خدا خیلی بزرگه. منم بعد از اون یدونه پسر دارم اسمش هم محمد معین هست. 

من خیلی سختی کشیدم اولین بارداریم سقط شد. دومی پسرم بود که فوت شد. و سومی هم در پنج ماهگی ایست قلبی کرد. و چهارمی الان این پسرم هست که انشالله خدا برام حفظش کنه. 

انشالله خدا گل پسر شما هم را حفظ کنه

بله خدا خیلی بزرگه. منم بعد از اون یدونه پسر دارم اسمش هم محمد معین هست.  من خیلی سختی کشیدم ا ...

اخیلی عزیزم چقد منو تو سختی کشیدیم ولی خدا شکر بابت هدیه  که به منو شما داد الاهی همیشه  سالم باشن فدات بشم