2777
2789

سلام حدود یکماه چند روز بینیمو جراحی کردم هرچی هم سرج میکنم مشکل من جوابش پیدا نیست نزدیک یکی از پره های بینیم ی ورم به انداره عدس هست کنارش هم یک خط افتاده میترسم عمیق تر هم بشه دکترم رفته تعطیلات کسی تجربه ای داره که بعدش خوب شده یانه😓😢

منم این مشکلو دارم 😭

سلام چند وقته عمل شدی اگه سوالی داری بگو درتوانم باشه دریغ نمیکنم با تحقیقات این مدت ی نیم چه تجربیاتی بدست آوردم اگه ببنیت خط افتاد چسپ زیر رو شل بزن خیلی شل قبلش جلوی نوک بینیت پنبه بذار حتما پنبه باعث میشه اون فرو رفتگی عمیق تر نشه خطش بعد نامحسوس معلوم میشه حالا منو گفتن اون فرو رفتگی ی چیز تزریق میکنه میاد بالا ولی باید تاشش ماه بمونم ورم بخواب الان ببنی من فرو رفتگیش زیاد دید نداره اون برجستگی شبیه ی ضایعه ی گوشتی هست رو فک کنم باید برداره بخیه بزنه بهم اینطور گفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چند وقته عمل شدی اگه سوالی داری بگو درتوانم باشه دریغ نمیکنم با تحقیقات این مدت ی نیم چه تجربیا ...

عزیزم برای منم دکتر گفت ۶ماه بشه اون فرورفتگی پلاسما نمیدونم چی چی میکنم 

ومنم زاییده گوشتی دارم کنار کلوملا دکتر که غضروف پایه گذاشته باعث شده پوست داخل کش بیاد حالت برجسته شده الان یکماهونیمه که نرفته  مث یه زایده مونده 😭

حالا این غضروفو تیپی که تونوک بینیم وکلوملا گذاشته خیلی کلفته  و التهاب شدید گرفته کلوملام 

دکتر گفت اگر رواعصابته ۴ ماه بیا تومطب درش بیارم عوضش کنم کوچکتر بزارم  یعنی افسرده ام 

گفته هرچی بیشتر صبر کنی بهتره 

اخ که دارم دق میکنم

حالا این غضروفو تیپی که تونوک بینیم وکلوملا گذاشته خیلی کلفته  و التهاب شدید گرفته کلوملام  ...

خیلی ناراحت شدم چرا از اول ظریف کار نمیکنن الان دوباره ما باید درد بکشیم تازه دلخوشی هم نداریم  من روی یکی از پره ها اندازه عدس برجستگی بوجود اومده سرمو صاف میگیرم اون بیشتر خودشو نشون میده انگار روی پره بینیم دونه زده خیلی ناراحتم خط جلوی نوک بینیمو میتونم تحمل کنم ولی اینو نه خصوصا که گفتن اون میبریم بخیه میزنیم یعنی تا به نتیجه دلخواهمون برسیم بیشتر باید انتظار بکشیم همینطور عذاب 

حالا این غضروفو تیپی که تونوک بینیم وکلوملا گذاشته خیلی کلفته  و التهاب شدید گرفته کلوملام  ...

نارنگی جان خوبی؟از حال روزت بهم خبر بده برات ناراحتم بخدا ؛ من یکم الان اون برجستگیم کمتر شده یکم روحیم بهتره ورم نوک بینیم زیاده بعضی وقتا ورمش جابه جا میشه😐چی بکنیم به ما نیومده دلخوشی داشته باشیم از اولش

نارنگی جان خوبی؟از حال روزت بهم خبر بده برات ناراحتم بخدا ؛ من یکم الان اون برجستگیم کمتر شده یکم رو ...

سلام عزیزم خداروشکر که کمتر شد عزیزم 

من حالم خوب نیست 

ورم یکم بهترشده  ولی این سربالا بودنش حالمو بدتر کرده 

وفکروخیال تعویض غضروف  التهاب این کلوملا هن کمتر شده ولی خب هنوزم اکی نیست 

سلام عزیزم خداروشکر که کمتر شد عزیزم  من حالم خوب نیست  ورم یکم بهترشده  ولی این سر ...

حال بدتو درک میکنم ولی به خودت زمان بده احساس میکنم رو به بهبودی من فک میکنم همه مشکلاتت تا یکی دو ماه دیگه حل میشه امیدوارم دیگه اصلا به تعویض این کارا نداشته باشی من تازه دو ماه داره میشه بازم خودمو سپردم به زمان تازه خودم بقیه رو دلداری میدم میگم چند ماه بگذره خوب میشه فلان😂از درون غصه میخورم ولی هعی

حال بدتو درک میکنم ولی به خودت زمان بده احساس میکنم رو به بهبودی من فک میکنم همه مشکلاتت تا یکی دو م ...

اره ما زمان عملمون تقریبا باهمه 

۲۵ خرداد عمل کردم 

همه بهم میگن چندماه اولو دقت نکن به مرور مشخص میشه الان ورمه یه چیز روصورتته هنوز جانیفتاده 

به مرور اون سفتیا نرم میشه پره ها میفته حالت گرد میگیره  عکساشونو برام فرستادن مشکلاتی بوده و رفع شده  دیگه چیکار میشه کرد باید زمان بدیم فقط خدا کمکون کنه من روحیمو باختم حالم خیلی بده 

اره ما زمان عملمون تقریبا باهمه  ۲۵ خرداد عمل کردم  همه بهم میگن چندماه اولو دقت نکن به ...

جدی ۲۵خردادی پ بامنی که دختر عجب تصادفی😅😅آره بیا بیخیال باشیم وهمه رو بزاریم تقصیر ورم چون واقعا همونه من از فردا میرم یوگا میخوام ریلکس کنم روحیم بدست بیارم ولی با حرفات حالمو خوب کردی تعجب میکنم خودت میدونی باز اذیتی دیگه خودتو جمع وجور کن تو حالا دماغ ندیدی ماجز خوباییم باور کن واینکه ما تازه عمل کرده ایم هنوز واسه قضاوت زوده

جدی ۲۵خردادی پ بامنی که دختر عجب تصادفی😅😅آره بیا بیخیال باشیم وهمه رو بزاریم تقصیر ورم چون واقعا ه ...

اره عزیزم منم از امشب تصمیم گرفتم دیگه فکر نکنمو بی خیال بشم باید صبر کرد اگر مشکلاتی هم باشه الان نمیشه کاری کرد صبر کنیم اون زمان مشاوره خود دکتر بهمون میگه بریم پس فعلا بیخیال بشیم توایینه دقت نکنیم تا این ورما بره واین زمان بگذره ❤❤❤  

اره عزیزم منم از امشب تصمیم گرفتم دیگه فکر نکنمو بی خیال بشم باید صبر کرد اگر مشکلاتی هم باشه الان ن ...

سلام رفیق خوبی😅😅بهتر شدی .میگم من تازه فهمیدما اون گردی رو پره بینم ورمه البته ادامه ورم نوک بینمه که تا پره هم کشیده شده ..ی طرفش اینجوری فقط اون سمت خوبه بینی من قبلا غضروفی بود الان میگم نکنه ی طرفشو کم غضروفشو خالی کرده دکتر؛ دست میزنم انگار غضروف لامصب ورم نوکش نمیخوابه امروزم باید برم مهمانی سمت خانواده همسر اونا برا اولین بار منو میبینن بدون چسپ 😑😂 چه باید کرد ولی خودمونیم نمیشه بیخیالی طی کرد توام مث منی ؟ من که دیگه نه پولشو دارم نه قصدشو هرچی بشه با همین بینی می مونم 

سلام رفیق خوبی😅😅بهتر شدی .میگم من تازه فهمیدما اون گردی رو پره بینم ورمه البته ادامه ورم نوک بینمه ...

سلام منم ۵ خرداد عمل کردم ، نوک بینیم هم سفته هم چسب رو که برداشتم خیلی نوکش گرد و بزرگتر شده برا شما چجوریه؟

حالم خیلی بده ، آرزوم عمل بینی بود اما انگار تغییر نکرده نوکش