2777
2789
عنوان

معمولا"چه رمانی مطالعه می کنید

84 بازدید | 17 پست

ایرانی یا خارجی

و نام آخرین رمانی که خوندید؟

خودم بیشتر خارجی می خونم

آخرین کتابی که خوندم قصر آبی نوشته ی لوسی ماد مونتگومری بود

و تصمیم دارم داستان کوتاه آخرین برگ نوشته ی او.هنری رو مطالعه کنم 

دختری اهل شعر و موسیقی،کتاب و فیلم،عاشق طبیعت و پرندگان 

ایرانی بیشتر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا رمان خون نیستم ولی این ملت عشق قشنگ بود از الیاف شافاک نمیدونم شاید توهم خوشت بیاد  ازش

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
و اسم آخرین کتابی که خوندید؟

رمان بود 

اکالیپتوس بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

هندوی شیدا  از سعید تشکری آخریش بود 

کلا اول تحقیق می کنم بعد می خونم که ارزششو داشته باشه و بدونم اثر خوبی روی خودم و روحیه ام و افکارم بذاره

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
فرقی نداره برام ولی رمان ایرانی کمتر چون خیلی هاش مطالبی داره که از نظر من جالب نیست 

بله ایرانی بیشتر راجع به عشق و عاشقیه

من کلا رمان خون نیستم ولی این ملت عشق قشنگ بود از الیاف شافاک نمیدونم شاید توهم خوشت بیاد  ازش

تعریفش رو زیاد شنیدم 

حتما"می خونم

ممنون 

بله ایرانی بیشتر راجع به عشق و عاشقیه

این حالا مهم نیست من اتفاقا این موضوعات و دوست دارم منتها اکثرشون فرهنگ غلطی رو منتقل میکنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این حالا مهم نیست من اتفاقا این موضوعات و دوست دارم منتها اکثرشون فرهنگ غلطی رو منتقل میکنن

بله خب انتخاب ها فرق میکنه