2777
2789
عنوان

باید به مادرم کمک کنم طلاق بگیره

269 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من بیست سالمه و از زمانی که بچه بودم و یادم میاد پدرم من و مادرم رو کتک میزد بعد از سالها دیگه کاری به من نداره و فقط مادرم رو‌میزنه مادرم بشدت زن مهربونیه همه دوسش دارن و بنظرم این زندگی حقش نیست

اگر کسی هست طلاق گرفته باشه یا مهریه گرفته باشه کمک کنه ما جای دیگه ای رو نداریم بریم و اگه بخوایم درخواست طلاق بدیم تو همین خونه باید بمونیم و پدرم ممکنه سعی کنه مادرم رو بکشه شکایت هم کردیم یبار که تعهد داده ولی دست بردار نیست نفقه و خرجی اصلا نمیده و حتی قبلا حقوق مادرم رو هم میگرفت 

بنظر شما باید از کجا شروع کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این وکیله زنگ بزن دست به خیره 

خصوصا رو زنا خیلی حساسه 

حتما کمکتون میکنه 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
وضع مالیتون در چه حدیه؟توانایی اینو داری با یه وکیل صحبت کنی؟

مادرم معلمه و حقوقش عادیه ازونجایی که پدرم هم کمک مالی نمیکنه پولی نمیمونه که مادرم بخواد هزینه وکیل بده خیلی هم میترسه تا الانم من کار میکردم کمی کمکش کنم ولی دیگه اذیت شدن مادرم رو که میبینم روحیم داغون میشه و کار هم نمیتونم بکنم

خواهر وبرادر نداری ؟خویش وقومی بزرگتری که بهش پناه ببرین یا واسطه کنین

خونه داره مادرم منتهی شهر دیگه هست و اگر بخوایم برا زندگی بریم اونجا خیلی اذیت میشیم و احساس میکنم گرفتن طلاق هم طولانی تر میشه

کشتن که نمیتونه الکی که نیست بکشه ..خونه ای که توشید به نام کی؟

خونه ای که داخلش هستیم به نام پدرمه 

نه پدرم اصلا ترس از هیچی نداره اگر هم کمی ترسیده باشه بخاطر منه چون چنبار به پلیس زنگ زدم که خب البته اوناهم کاری نکردن من هم از ترس از خونه بیرون نمیرم که مبادا من نیستم اتفاقی برای مادرم بیوفته خدایی نکرده 

خونه ای که داخلش هستیم به نام پدرمه  نه پدرم اصلا ترس از هیچی نداره اگر هم کمی ترسیده باشه بخا ...

زنگ بزن اورزانس اجتماعی وقتی مادرتون رو میزنه. بشین تنهایی با بابات حرف بزن بگو اگر منو دوست داری اگر برات مهم هستم مادرمو نزن با مادرم کاری نداشته باش . اخ اعصابم خورد شد 🥺😰☹

زنگ بزن اورزانس اجتماعی وقتی مادرتون رو میزنه. بشین تنهایی با بابات حرف بزن بگو اگر منو دوست داری اگ ...

کسی که ۲۰ساله داره اینکارهارو‌ میکنه و به بچه هاش هم رحم نمیکنه مطمئن باشید دوست داشتن سرش نمیشه