2777
2789
عنوان

خواهرای گلم خیلی دلشکسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 41 پست

انشالله ب حق حضرت محمد ک شفاعت کننده همه مسلمانان جلوی خداست ب حق بزرگی خدا گره از مشکلات باز بشه ما دلشکسته هام در پناه تو چون منم دلم خیلی شکسته

سکوت سرشار از ناگفته هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که کنارم هستید  یه گوشه ی این دنیایه خواهری روکه نمیشناسیدوداره میمیره ازغصه. ودعاکردیدم ...

خدا نکنه عزیز دلم دور ازجونت انشالله به زودی وجودت سراسر شادی وارامش بشه ❤️

دعای یاسین بخون ارامش میده بهت ❤️❤️

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
عزیز دلم 😢 تاپیکاتو خوندم جیگرم اتیش گرفت  چرا انقد مظلومی😔 خب مهریتو چرا بخشیدی خیانت کرده ...

فکرنکنم تاابداین زخمی که روقلبمه خوب بشه😭به عشق دخترام زنده ام 

خیلی شباتاصبح پتو رومیکرفتم جلوی دهنم تاصدای هق هقمودخترام نشنون

خدا دیر گیره ولی سخت گیر‌..  ان شالله ک آهت دودمانشو ب باد میده فقط صبر داشته باش خدا با صابری ...

ممنون گلم  

دستام لرزه گرفته ازغصه ی زیاد کاش چندماه فقط چندماه ارامش داشتم یه نفسی میکشیدم

فکرنکنم تاابداین زخمی که روقلبمه خوب بشه😭به عشق دخترام زنده ام  خیلی شباتاصبح پتو رومیکرفتم ج ...

تو باید بخاطر دخترات قوی باشی،یه همچین حیوونی همون بهتر ک بره از زندگیت، باید خدا رو شکر کنی و دعا کنی هرچه زودتر بره گمشه