2777
2789
عنوان

خواهرای گلم خیلی دلشکسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم   دستام لرزه گرفته ازغصه ی زیاد کاش چندماه فقط چندماه ارامش داشتم یه نفسی میکشیدم

از این ب بعد ان شالله رنگ ارامشو میبینی 

فقط کاش بری با ی وکیل حرف بزنی راجع ب معریت اون امضایی ک ازت گرفته فک نکنم قانونی باشه باید بری محضر و دفتر خونه ببخشی تا قانونی بشه بعدشم ب زور بوده 

انشالله خدا خودش کمکت کنه به حق امام رضا  منم یک هفته هست همش نامزدم کم محلیم می‌کنه صبح ها خو ...

میفهممت عزیزم آدمی به محبت زنده است ممنون ازدعای قشنگت هرکسی توتاپیکم اسم یه معصومی رواورد ودعاکرد خدابه همه ی شماعزیزان آرامش وسلامتی بده

نمیدونی چقدرازدعات امیدوارشدم♥️

عزیزم تاپیکای قبلیتو‌ الان خوندم. ببین وابستگی فقط اولش سخته که رها کنی یمدت که تحمل کنی و بگذره به خودت لعنت میفرستی میگی من عاشق چیه این مرد بودم. و خودتو نمیبخشی که چرا باهاش موندی. سعی کن تا میتونی رابطتو باخدا قوی کنی بهت قدرت میده نماز شب بخون و تمام حرفایی که توو تاپیکات به ماها گفتی تاالان مستقیم به خدا بگو راحت و روان باهاش دردودل کن حرف بزن انگار با دوستت دردودل میکنی به خودش قسم که عجیب اروم میشی و حال دلت خوب میشه. اصلا ته دلت قرص میشه و دیگه از هیچی نمیترسی

از این ب بعد ان شالله رنگ ارامشو میبینی  فقط کاش بری با ی وکیل حرف بزنی راجع ب معریت اون امضای ...

رفتم پرسیدم وکیل گفت به هرحال انگشت زدی وامضاکردی میدونی وقتی سفت وسخت دنبال مهریه مم بچه هاروبه زورمیگیره ومیبره طفلکی هاافسرده شدن نمیشه دیگه چیزی بگم

عزیزم تاپیکای قبلیتو‌ الان خوندم. ببین وابستگی فقط اولش سخته که رها کنی یمدت که تحمل کنی و بگذره به ...

خیلی حرفات امیدوارم کردگلم 

یه روزبچه هاروگذاشتم رفتم بیابون امام زمانم روهفتادبارصداکردم میدونم همین جاست ومیشنوه میدونم کمکم میکنه بااینکه داره ازجای دیگه کاراروردیف میکنه همین که به دلم میافته که اسمشوبه زبون بیارم مطمیینن خودش به یادم هست

خدای مهربونم😭به این لحظه ی عزیزسحر اگه لایق میدونی دعای منودرحق خواهرای مهربونی که توتاپیکم اومدن براورده کن همگیشون روبه این لحظه حاجت رواکن وبهشون آرامش وسلامتی بده