2777
2789
عنوان

بچه های ک لحظه بیایین

67 بازدید | 10 پست

دوستانی که تو تایپیک  (بیایین حوصله ام سررفته میخوام عکس عشقمو بزارم) بودین....من چیزی بدی گفتم ب نظرتون؟من ب این مثلا خانم گفتم منم هم سن توام ولی دوتا بچه دارم بعد استیکر خنده گذاشتم یعنی این که من چ قدر زوداردواج کردم بعد برگشته این خانم ب من توهین کرده میگه توباتوله هات توفضای مجازی میچرخی و تولید مثل مال حیواناست...منم خب جوابشو دادم  ولی ادعاش میشه دبیرهم هست ....آخه این حرفه ک میزنه فردا خودشم ازدواج میکنه بچه دار میشه پس کارحیوانی انجام داده؟ یعنی تموم مامان های توسایت حیوانن دیگه بلا نسبتشون...واقعا ک آدم می مونه چی بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه ایشون مجرد بودن حرفتون خوب نبوده واقعا

خب عزیزم اون میگفت منظورت چیه من بهش میگفتم نه این که کلی توهین به من بکنه و بگه بادوتا توله توفضای مجازی هستی ک فخرمی فروشی و تولید مثل کارحیواناست...مگه ازدواج کردن وبچه دار شدن فخر فروشی  داره؟؟؟؟والا نداره ....انقدر زندگی سختی داره که گاهی ادم دوست دارم برگرده به مجردیش

خب عزیزم اون میگفت منظورت چیه من بهش میگفتم نه این که کلی توهین به من بکنه و بگه بادوتا توله توفضای ...

خب دیگه شما با استیکر خنده گفتین بهش بعدشم الان اینقد ب مجردا تیکه میندازن ک هر حرفی تیکه میدونن بلاخره اونم مجرد بوده این حرف شما رو ب مسخره کردن گرفتن 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
خب دیگه شما با استیکر خنده گفتین بهش بعدشم الان اینقد ب مجردا تیکه میندازن ک هر حرفی تیکه میدونن بلا ...

والا نمیدونم چ جوری بود اعصابش ازجای دیگه خورد بود سرمن خالی کرد...وگرنه خدا میدونه ک من منظوری نداشتم تازه داشتم ب خودم میخندیدم

والا نمیدونم چ جوری بود اعصابش ازجای دیگه خورد بود سرمن خالی کرد...وگرنه خدا میدونه ک من منظوری نداش ...

اون خنده رو ب خودش گرفته عزیزم دیگه اونم حرف خوبی نزده 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

عجب موجوداتی خدا حلق میکنه گاهی ادم میمونه تو خلقتش ......  

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟