2777
2789

🌸 «دل‌ها آرام نمی‌گیرند، مگر با یاد او که وعده‌اش روشنیِ چشمِ منتظران است؛ امام زمان، تجلی امید در تاریکی‌هاست.»  

للهم عجل لولیڪ الفــرج بحق زینب کبری س 🦋🩷🩵

تنها خواستمون اینه که زودتر بیاد....تا وقتی که جوونیم..

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

از امام زمان سلامت جسم و روان میخوام

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🕊️  

«آقا جان…  

دلم گرفته از این دنیا، از ظلم‌ها، از فاصله‌ها…  

می‌دانم که می‌بینی، می‌شنوی، و برایمان دعا می‌کنی.  

من کوچک‌تر از آنم که دیده شوم،  

اما امیدم به بزرگی دل توست.  

اگر لیاقت ندارم، لااقل دلت برایم بسوزد…  

دستم را بگیر، راه را نشانم بده،  

و نگذار در تاریکی‌ها گم شوم.  

اللهم عجل لولیک الفرج…»

اللهم عجل لولیڪ الفــرج 

🌿  

«ای پناه دل‌های بی‌پناه…  

در این دنیای پر از غبار،  

تو روشنی‌ای، تو امیدی، تو آرامشی.  

هر صبح با نامت بیدار می‌شوم،  

و هر شب با اشتیاق ظهورت به خواب می‌روم.  

آقا جان،  

دلم می‌خواهد لحظه‌ای نگاهت را حس کنم،  

و در سایه حضورت،  

نفسی تازه کنم…»

---

🌸 چطور دل آقا رو خوشحال کنیم تا زودتر بیاد؟

- دل‌مون رو تمیز کنیم  

مثل یه آینه، وقتی دل پاک باشه، نور امام توش می‌تابه. گناه رو کنار بذاریم، مهربون باشیم، راستگو باشیم.

- دست‌هامون رو به آسمون ببریم  

با دعای «اللهم عجل لولیک الفرج» هر روز، مثل یه نامه عاشقانه به آسمون، از خدا بخوایم آقا زودتر بیاد.

- منتظر واقعی باشیم  

یعنی فقط نگیم "کاش بیاد"، بلکه خودمون رو آماده کنیم تا وقتی اومد، کنارش باشیم، کمکش کنیم، نه اینکه فقط تماشا کنیم.

- دل‌های دیگه رو هم روشن کنیم  

با خوبی کردن، با لبخند، با کمک به فقرا، با احترام به پدر و مادر، دل‌های دیگه رو هم به نور امام نزدیک کنیم.

- هر روز به یادش باشیم  

حتی اگه فقط یه جمله باشه: "آقا جان، دلم برات تنگه..." همین کافیه تا دلش بلرزه برای ما.

---

✨ وقتی دل‌ها آماده باشن، زمین آماده باشه، و آسمون اجازه بده… اون لحظه طلایی می‌رسه.  

و چه زیبا گفتن:  

«ظهور، وقتی میاد که دل‌ها منتظر واقعی باشن، نه فقط چشم‌ها…»

🌅 برنامه روزانه  برای امام زمان (عج)

صبح‌ها:

- با گفتن «اللهم عجل لولیک الفرج» روزت رو شروع کن  

- یه دعای کوتاه بخون و بگو: «آقا جان، امروز هم به یادت هستم…»

در طول روز:

- سعی کن یه کار خوب انجام بدی: کمک به کسی، لبخند زدن، احترام به پدر و مادر  

- از گناه دوری کن، حتی اگه کوچیک باشه  

- اگه تونستی، یه صفحه قرآن بخون و هدیه کن به امام زمان

عصرها:

- چند دقیقه خلوت کن، با دل حرف بزن:  

«اگه بودی، چطور زندگی می‌کردم؟»  

- یه دعای عهد یا ندبه بخون، حتی یه بخش کوچیکش

شب‌ها:

- قبل خواب، یه جمله به آقا بگو:  

«امشب هم دلم برات تنگه… مراقبم باش.»  

- با امید به ظهور بخواب، نه با ناامیدی از دنیا

---

اول از همه فرجش و میخام بعدم لیاقت یار امام زمان شدن خودم و بچه هام

شما که مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،
شما که میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،
شما که میخواین جزو یاران امام زمان باشین،
امام زمان الآنم یار میگیرن!
امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.
در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:
"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!
لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.
مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
---🌸 چطور دل آقا رو خوشحال کنیم تا زودتر بیاد؟- دل‌مون رو تمیز کنیم مثل یه آینه، وقتی دل پاک باشه، ...

شما که مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،
شما که میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،
شما که میخواین جزو یاران امام زمان باشین،
امام زمان الآنم یار میگیرن!
امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.
در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:
"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!
لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.
مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.