2777
2789
عنوان

شوهراتونو توی یک جمله توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست
عزیزم، سعی کن کتابای روانشناسی بخونی بتونی درست باهاش رفتار کنی

ای خواهر کار از اینا گذشته فقط باید خدا درستش کنه فقط به عشق پسرم زندگی میکنم هیچ خیری از شوهرم نبردم ولی دارم زندگی میکنم هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر کار از اینا گذشته فقط باید خدا درستش کنه فقط به عشق پسرم زندگی میکنم هیچ خیری از شوهرم نبرد ...

خدا تنهات نمیزاره بهش شک نکن،  پسرت بزرگ میشه جبران میکنه برات

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
نه 

اخه گفتی فریبم میداده، امیدوارم به آرامش برسی کنارش

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
پسرم شکر خدا بزرگ شده 14 سالشه ولی من اصلا زندگی نکردم خدا خودشم بهتر میدونه چی میکشم 

خداروشکر، خدا حفظش کنه، شوهرتم یروز میفهمه

اخه گفتی فریبم میداده، امیدوارم به آرامش برسی کنارش

منظورم این بود لحظه هایی که من بهش ابراز علاقه میکردم اون قایمکی چت می‌کرده و به زنای دیگه اهمیت می‌داده در عین حال به منم همون حرفا رو میزد ولی دیگه دستش رو شد 

نمیدونم چرا ولی خودمم با وجود اینهمه عذابی که بهم داده بازم دلم میخواد برگردیم کنار هم 

😍
منظورم این بود لحظه هایی که من بهش ابراز علاقه میکردم اون قایمکی چت می‌کرده و به زنای دیگه اهمیت می‌ ...

بسپاربه خدا اون بهتر از منوشما تصمیم میگیره، از ته دل بخواهخدا هدایتش کن دوسشداری فرصت بده بهش