مرسی بابت راهنمایت حتما رعایت میکنم پس قارچ اینا نمیزنه خیلی نگران مشتریم شدم میگم نکنه اون جای زخم ...
مگه چقدر زخم شده؟؟
(◍•ᴗ•◍)❤تو مثل بارون غمو آسون میبری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین میرسه فریاد من(◍•ᴗ•◍)❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر کار مراقبتی و زیبایی پا میشه پدیکور مربوط به دست میشه مانیکور
(◍•ᴗ•◍)❤تو مثل بارون غمو آسون میبری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین میرسه فریاد من(◍•ᴗ•◍)❤
بله مواد گذاری و دورگیریت خوب نباشه ناخن هوا میگیره مشتری دستشو بشوره رطوبت داخل ناخن میمونه و چون قارچ تو جای تاریک رشد میکنه قارچ بع وجود میاد زلیش هوا نمیگیره
😍عضو گروه نارنجی😍 تاریخ شروع 1401/11/26 وزن فعلی 78 کیلو وزن هدف 68
اسی حتما کلاسهای متد جدید رو شرکت کن که توی کارت متبحر تر بشی