2777
2789
عنوان

ناخنارکارا ببینن علتش چیههه‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 77 پست
مرسی بابت راهنمایت حتما رعایت میکنم پس قارچ اینا نمیزنه خیلی نگران مشتریم شدم میگم نکنه اون جای زخم ...

مگه چقدر زخم شده؟؟

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی بابت راهنمایت حتما رعایت میکنم پس قارچ اینا نمیزنه خیلی نگران مشتریم شدم میگم نکنه اون جای زخم ...

نه بابا چیزی نمیشه یکم تمرین کن دقت کن که دیگه زخم نشه

😍عضو گروه نارنجی😍 تاریخ شروع 1401/11/26 وزن فعلی 78 کیلو وزن هدف  68
خوب من مراقبت نمیکنم ک 

هر کار مراقبتی و زیبایی پا میشه پدیکور مربوط به دست میشه مانیکور

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩
[QUOTE=245553104]چرا با جون خودتون بازی میکنید؟ مواد خطرناک وارد بدن بشه عوارض بعد از چند سال معلوم ...

اره خوب علم و اطلاعات هم متفاوت

میشه واسه مادرم که فوت شدن صلوات بفرستید یا فاتحه بخونید🙏
قارچ اینا فقط تو جواد گذاری اینا اتفاق میوفته ؟

بله مواد گذاری و دورگیریت خوب نباشه ناخن هوا میگیره مشتری دستشو بشوره رطوبت داخل ناخن میمونه و چون قارچ تو جای تاریک رشد میکنه قارچ بع وجود میاد زلیش هوا نمیگیره

😍عضو گروه نارنجی😍 تاریخ شروع 1401/11/26 وزن فعلی 78 کیلو وزن هدف  68

بچه ها اسی نگرانه و دنبال جواب سوالش هست .  میخواد ببینه همکارانش چی میگن .  نکته نگین انقد بهش . 

اسی حتما کلاسهای متد جدید رو شرکت کن که توی کارت متبحر تر بشی