2777
2789
عنوان

ناخنارکارا ببینن علتش چیههه‌؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 77 پست
گفتم ناخنکارا جواب بدن نگفتم نظر بدید بهم 

تاپیک عمومی 

شما هر جور دوست داری رفتار کن

شاید پست من مناسب یک کاربر باشه 

وظیفه هست بگم

میشه واسه مادرم که فوت شدن صلوات بفرستید یا فاتحه بخونید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با توپی ناخناش پوستش  نمیدونم چجور بود تا حالاا  کسیو زخم نکردم اما این از کناره نمیدون ...

عزیزم سرعت دستگاهتو کم کن فشار دستتم کم کن پرایمر و ضد قارچو با کلینزر پاک نکن اون خون بوده مالیده نگران نباش اگه کاشتت هوا میگرفت ناخن قارچ میزد

😍عضو گروه نارنجی😍 تاریخ شروع 1401/11/26 وزن فعلی 78 کیلو وزن هدف  68
اتفاقا اینو شما بدون پدیکور با مانیکور فرق داره یکم سرچ کن بفهمی 

نه عزیزم مانیکور برای ناخن دسته پدیکور برای ناخن پا که کونیکول ناخن رو تمیز میکنی و به ناخن فرم میدی اماده میکنی برای زلیش یا کاشت

عزیزم سرعت دستگاهتو کم کن فشار دستتم کم کن پرایمر و ضد قارچو با کلینزر پاک نکن اون خون بوده مالیده ن ...

مرسی بابت راهنمایت حتما رعایت میکنم پس قارچ اینا نمیزنه خیلی نگران مشتریم شدم میگم نکنه اون جای زخم چرک اینا کنه قارچ بزنه 

چرا حالا با همه دعوا داری؟ شماره حساب  بده طلبت رو بریزن.

اومدن تایپیک کمک  نظر هم آزاد ... 

نکشیمون  ناخن کاااار

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
نه عزیزم مانیکور برای ناخن دسته پدیکور برای ناخن پا که کونیکول ناخن رو تمیز میکنی و به ناخن فرم میدی ...

والا همه پدیکور رو اونی میدونن که کف سابی اینا داره همه بهش میگیم مانیکور والا

اتفاقا اینو شما بدون پدیکور با مانیکور فرق داره یکم سرچ کن بفهمی 

عریزم مراقبت پا میشه پدیکور دیگه .... دوستمون درست گفتن 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩تو مثل بارون غمو آسون می‌بری از یاد من .... با تو خوبن بی غروبن خاطرات شاد من ..... زار و خسته دل شکسته بینوا فرهاد من ..... مرغ آمین کی به شیرین می‌رسه فریاد من⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩
چرا حالا با همه دعوا داری؟ شماره حساب  بده طلبت رو بریزن. اوندن تایپیک  نظر هم آزاد ...&n ...

چون به شما ربطی نداره کی ناخن میکاره کی نه من با مشکل مواجه شدم از ناخنکارای حرفه ای نظر خواستم بهتره شما هم ادبتونو رعایت کنید و توهین نکنین

والا همه پدیکور رو اونی میدونن که کف سابی اینا داره همه بهش میگیم مانیکور والا

نه گلم کف سابی با پدیکور فرق داره پدیکور کوتیکول دور ناخن پا رو تمیز میکنی