2777
2789
عنوان

دارم از استرس خفه میشم😭😭

303 بازدید | 15 پست

همسرم با مادرم سر یه بحث الکی بچه گانه قهره و الان سه ماهه منو نذاشته خونه پدرم برم و خلاصه خون دل خوردم فقط 

الان عموش و پدرمادرش میخوان پادرمیونی کنن اینا رو اشتی بدن بلکه من از این مخمصه بیرون بیام ولی شوهرم تو راه نمیاد که نمیاد که نمیاد 

ازبس بهم فشار اومده احساس خفگی میکنم 

چیکار کنم ذکری راه حلی تجربه ای ندارین؟ 

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری نذاشته بری؟  تنفنگ گذاشته روی سرت؟

زوره دست بزن داره برم منو میزنه دوتابچهامم این وسط میسوزن

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
عجب کینه ای هست دعوا سر چی بود؟

مادرم چندبار به اشتباه اسم شوهرم خواهرم صداش زده و کلا میگه اونو بیشتر از من میخواد 😓😓

حرفای بچه دوساله

من عاشق این ذکرم همیشه تو گرفتاری کمکم کرده.نَجاتُ مِنکَ یا سیدالکریم نَجنی و خَلِصنی به حق بسم الله الرحمن الرحیم. ترو خدا تو دعاهات برای منم دعا کن بچه ام بستری بیمارستان دارم دیوانه میشم هفته قبل کوچیکه بستری بود الان بزرگه

من عاشق این ذکرم همیشه تو گرفتاری کمکم کرده.نَجاتُ مِنکَ یا سیدالکریم نَجنی و خَلِصنی به حق بسم الله ...

ممنونم 

انشاالله درپناه حق بچهات سالم و سلامت باشن نگران نباش

شماهم برای من دعا کن

زوره دست بزن داره برم منو میزنه دوتابچهامم این وسط میسوزن

خدا از سرش نگذره 

اگه به خاطر بچه هات نبود میرفتی خونه مامانت هیچ غلطی هم نمیتونست بکنه 

بچه دست و بال ادمو میبنده

مادرم چندبار به اشتباه اسم شوهرم خواهرم صداش زده و کلا میگه اونو بیشتر از من میخواد 😓😓 حرفای بچه ...

حرفمو پس میگیرم

تاپیکای قبلتو خوندم، والا مقصر مادره شماست

اصلا بگو مادر جان لازم نیست، صداش کنی😵‍💫🤐

مامانت عمدا این کارو میکنه؟ یا واقعا پشت سر هم اشتباه میکنه؟🤥

خدا از سرش نگذره  اگه به خاطر بچه هات نبود میرفتی خونه مامانت هیچ غلطی هم نمیتونست بکنه  ...

بچه نداشتم که کلا میذاشتم و میرفتم دوتا بچه دارم نمیتونم ولشون کنم

حرفمو پس میگیرم تاپیکای قبلتو خوندم، والا مقصر مادره شماست اصلا بگو مادر جان لازم نیست، صداش کنی😵 ...

اره خیلی وقته هی تاپیک میزنم تموم نمیشه که این معرکه😭

من این وسط حیرون موندم شوهرم سر این معرکه بارها منو کتک زده هرررررررررچی بخوای فحش داده زور میگه جلوی خونوادش تحقیرم کرده میخوام این مسئله تموم شه بلکه دل منم اروم بگیره 😭