2777
2789
عنوان

کیا پشت هر سختی به آسونی رسیدن؟

558 بازدید | 24 پست

مگ میشه؟مگ داریم...چرا برا من پشت هر سختی یه سختیه بزرگتره؟چرا هر وقت از یه سختی میگذرم دلحره ی بعدی میفته تو دلم؟خدا کجاست؟مگ خودش نگفته منو بخونید تا شمارا اجابت کنم...منک دو ساله دارم صداش میکنم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

منم سه ساله دارم صداش میکنم

ولی مطمئنم تموم میشه 

اره پشت هر سختی آسونیه

برای اینکه دیگران رو دوست داشته باشی باید اول عاشق خودت بشی؛ یعنی عزت نفس رو جایگزین عدم عزت نفس و غرور کنی🐝 هر روز تمرین کن، سعی نکن شبیه کسی بشی تو باید بهترین خودت  باشی کسی که شبیه هیچ کس نیست🐝  هر روز جلو آینه بایست و خودتو بغل کن و بگو ممنونم که هستی🐝 هر روز شکر گذاری تو رو کاغذ بیار، خاطرات روزانه بنویس و حس و حالت رو بیار رو کاغذ و نون والقلم 😍 خدا به قلم قسم خورده، قدرت نوشتن می‌تونه بهت کمک کنه🐝 خودتو هیچ وقت با کسی مقایسه نکن🐝 هیچ وقت سعی نکن تایید و رضایت دیگران رو جلب کنی تو کار درستت رو انجام بده و از تفکر دیگران راجب خودت واهمه نداشته باش🐝 همون‌جوری که با معشوقت رفتار میکنی با خودت رفتار کن🐝به خودت احترام بذار، به جسم و روحت تا دیگران هم بهت احترام بذارن🐝 حرفی نزن که شخصیتت خورد شه🐝 قدرت نه گفتن داشته باش!🐝 قاطع باش به جای عصبی بودن بدون داد و فریاد و توهین و با اخلاق حرفتو بزن🐝 در آخر اگر دوست داشتی مطالب امضامو به علاوه ی نکات دیگه که خودت می‌دونی شخصیتتو میسازه بنویس و هر روز بخون😍  راستی رفیق یادت باشه  از تو یه دونه تو دنیا هست از خودت خوب مراقبت کن🐝 و بدون دنیا جای گردیه همیشه سعی کن دل کسی رو نشکن مخصوصا پدر و مادرت رو✨اگر شکستی عذر بخواه🐝 اگر میتونی به کسی کمک کنی کمک کن چون همه اینا چندین برابر به خودت برمیگرده یه روزی 🐝 ثواب کارتو تو‌کیسه ی سوراخ نریز: کیسه ی سوراخ همون غیبت و تهمت و تمسخر و... دیگرانه🥲✨💫اگه امضامو دوس داشتی یه صلوات برا ظهور آقا بفرست اللهم عجل لولیک الفرج🌼الله یارت باشه بانوجان🖐️💕💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراهشه نه بعدش...یه حس آرامش و توکل عجیبی تو سختی آدم داره،انگاربخدانزدیک تره

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
منم خیلی ساله تو سختیم تموم نشده💔😔

منم همین طووورخیلییی سختیاکشیدممم

امسالم بدترین سالم بووود

اخه به چ جرمی سرنوشت اینجوری نصیبم شدددد😭😭💔💔

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
منم همین طووورخیلییی سختیاکشیدممم امسالم بدترین سالم بووود اخه به چ جرمی سرنوشت اینجوری نصیبم شددد ...

هییییع من ده ساله زجر میکشم دیگه بریدم خدا هم هرچی صداش کردم درست نشده دیگه بی حس شدم دروغه بعد سختی اسونی کو من ندیدم

منتظر روزای بهترم ✌
هییییع من ده ساله زجر میکشم دیگه بریدم خدا هم هرچی صداش کردم درست نشده دیگه بی حس شدم دروغه بعد سختی ...

منه بدبخت سیزده چهارده ساله وضعم همییینه

درست نمیشه که نمیشه کلابه دنیااومدم زجربکشمم💔😔😔

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔
هییییع من ده ساله زجر میکشم دیگه بریدم خدا هم هرچی صداش کردم درست نشده دیگه بی حس شدم دروغه بعد سختی ...

منم ۹ساله تو سختی هستم یه موردش حل شد بعد کلی گریه و دعا و اقدامات مختلف دوماه بعد دقیقا مشکل بزرگتر وارد زندگیم شد تا ب امروز مشخصم نیست چرا حل نمیشه

کلا تو این ۹سال آسونی ندیدم ک نفس راحت بکشم بگم آخیش راحت شدم خیلی منتظر اون روزم

منم ۹ساله تو سختی هستم یه موردش حل شد بعد کلی گریه و دعا و اقدامات مختلف دوماه بعد دقیقا مشکل بزرگتر ...

مصیبت کشیم دیگ خواااهر😭

به نظرم بیشتر سختی هست که همراه با تلاش باشه. مثلا شما با تلاش و سختی یک کاری را شروع می کنی، بعدها نتیجه اش را می بینی

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم