مگ میشه؟مگ داریم...چرا برا من پشت هر سختی یه سختیه بزرگتره؟چرا هر وقت از یه سختی میگذرم دلحره ی بعدی میفته تو دلم؟خدا کجاست؟مگ خودش نگفته منو بخونید تا شمارا اجابت کنم...منک دو ساله دارم صداش میکنم
یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
چقدر درد کشیدم نرسیدم نشد خستمه شاید تمومش کردم این زندگیو نشده تا الان نشده همش بدبختی رفع نشده یه گرفتاری دیگه میاد من که بریدم
میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی