2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الیکا عبدالرزاقی ادم خوبیه تو سریاله؟ من ندیدمش  تا حالا چندتا از اطرافیانم میگن یه کم شخصیتت ...

😂😂 من فصل اول و دیدم اصلا جالب نیست

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
الیکا عبدالرزاقی ادم خوبیه تو سریاله؟ من ندیدمش  تا حالا چندتا از اطرافیانم میگن یه کم شخصیتت ...

متنفرم از نقشش

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

😐😂😂😂😂😂 من فصل اولو دیدم فقط 

.. جالب نیست اصلا. به نظرم حالشون رو بگیر

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
وای نه 😐  باور کنید با این چیزایی که ازش گفتی من اینجوری نیستم  الان میرم اون دو سه تا ...

حتما این کاررو بکن  

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

مسخرت کردن گمونم😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
😐😂😂😂😂😂 من فصل اولو دیدم فقط  .. جالب نیست اصلا. به نظرم حالشون رو بگیر

وای الان پارشون میکنم 

با این چیزایی که گفتید اصن شبیه من نیست 😐 

من کِی فک میکنم همه چی تمومم 

مظلوم مظلوم بشین بهشون محبت کنه اخرم اینجوری جوابتو بدن هعی روزگار🥺😂😂