2777
2789
عنوان

عروسی

185 بازدید | 16 پست

دو روز دیگ عروسی دختر عموی شوهرمه و منم تازه فهمیدم و کفش ندارم لباس مجلسیم بلنده قشنگ کفش و اینا دیده نمیشه بعد نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوشم چون دخترم 3 سالشه شیطونی میکنه باید دنبالش باشم میترسم بیفتم زشته کفش اسپرت بپوشم ؟؟؟؟ دو تا اسپرت دارم و یه چکمه فقط ..

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

من که کفش اسپرت میپوشم زیر بلند چون تو تالارم لیز نمیخورم 😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زشته حتی شده یه پاشنه 5 سانتی پهن بگیر اونا راحتن... یه وقت میشینی کفشت معلوم میشه جالب نیست

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من کالج میپوشم وقتی دیده نمیشه تا راحت باشم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
پاشنه تخت بگیر ولی با کتونی بده

اخه سر لجم افتادم نمیخوام کفش بخرم   

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من که کفش اسپرت میپوشم زیر بلند چون تو تالارم لیز نمیخورم 😂

منم لباسم بلنده از یه طرفمم سر لج افتادم ک غریبم بهم زود خبر ندادن یعنی هنوزم خبر ندادن از بقیه شنیدم فلام روز عروسیه حتی شوهرمم خبر نداشت بهش گفتم کارت رو دادن به پدرشوهرم اونم هیچی بهمون نگفته

اگه به رنگ لباست میاد بپوش

لباسم سبزه 

کفش اسپرتام یکی سفید 

یکی سفید نارنجی   

منم لباسم بلنده از یه طرفمم سر لج افتادم ک غریبم بهم زود خبر ندادن یعنی هنوزم خبر ندادن از بقیه شنید ...

ببین تو عروسی لج نکن سعی کن با ارامش به خودت برس چون بچه داری صددرصد همه متوجه میشن اگه ببینن که به خاطر بچه تخت پوشیدی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉