2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش کردن عزیزم  خیلیا به خودشون سختی میدن تلاش میکنن ...

خیلیا تلاش نمیکنن عزیزم 

پدراشون پدربزرگاشون تلاش میکنن وبشون میرسه 

...خیلیا واردراه های دیگه میکشن تعداد ادمایی که تلاش میکنن نون بازوشونومیخورن کمه

یه دختره تاپیک زده بود پسرعموم توکارقاچاقه مشروبه به اونم گعته توهم بیا ماهی۵۰ میلیون بت میدم اومده بوداینجا مشورت بگیره برم یانرم

. 🌻🌻💚

تو هم باور کردی اینجا خیلی چیزا دروغه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

باور میکنی آیا

خب مگه کسی اینجا میشناسشون ک بخوان دروغ بگن مثلا یا کلاس بذارن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خیلیا تلاش نمیکنن عزیزم  پدراشون پدربزرگاشون تلاش میکنن وبشون میرسه  ...

آره درسته اما بینشون هست کسایی که واقعا تلاش میکنن 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

عزیزم برادر شوهرم فقط از ی شرکت ۱۵ حقوق میگیره بعد رییس ی شرکتی هست جدا حقوق میگیره ساختمونم میسازه پول جدا میگیره ...فقط ادکلن ۵ تومنی میگیره هر کس ب جیبش نگاه میکنه دیگه

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤